ANNONS

Svårt att sova..

/

Kit har vaknat hur många gånger som helst inatt, han kanske känner på sig att något ska hända, eller så har han bara bestämt sig för att göra sin mammas liv lite jobbigare, just den här natten! För ett tag sedan gjorde jag en intervju och en fototagning som kommer att komma ut i juli, reportaget är för wellness och anledningen för intervjun är för att jag börjar som deras krönikör från och med i juli! Det ska bli väldigt roligt och spännande, jag kommer att skriva om allt som har med wellness att göra, allt från träning till att man måste våga misslyckas för att kunna vinna eller andra ämnen som berör mig eller som jag varit med om.

20120626-065829.jpg

Senaste numret med wellness såg ut så här.

20120626-070222.jpg

Omslagsbilden är på en gammal kompis till mig som heter Jennie widegren, för er som inte känner till henne så är hon dansare och är med i en dansgrupp som heter bouns. I det här numret så tipsar hon om träning och hur dansen håller henne i form. Första gången vi träffades så var vi runt 19 år och båda hade flyttat till Stockholm utan att ha ett jobb, vi hade båda flyttat hit från en mindre stad i hopp om att kunna få jobba med det vi ville. För henne var det dansen och för mig så var det ju självklart musiken! Så det är väldigt roligt att se att vi båda hade ett mål och en dröm som unga, och 20 år senare med facit i handen så lyckades vi ” lanttjejer” ganska bra! Kram L

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00