Taaaaaccck!

20120724-102655.jpg

Men Gud vad många som tagit sig tid att svara, tack snälla uppskattar det något oerhört, det ser ut som det är 50/50! Ni har nog redan en liten aning om vad som kommer till hösten 🙂 men det ni inte vet är att det som kommer inte finns någonstans i hela världen, och det är grymt kul att få vara med och lansera en sådan produkt! Det jag kan säga är att vi kommer att använda oss av båda lurarna eftersom det verkar som om att allas öron är olika. Så tack vare er kom vi fram till det beslutet, så man kan ju säga att ni har varit med på ett hörn 😉 Nu ska det bli ostmacka och kaffe i solen kram på en stund! L

 1. Anki skriver:

  Du gör då oss inte alls nyfikna, nä inte ett dugg hahaha
  Kramar från Skåneland

 2. Ett par Rock by Sweden hörlurar skulle inte vara fel.

 3. Fian skriver:

  KUL!!! att kunna tillföra sin mening och vara ”delaktig” i Ditt projekt och lansering av……? 🙂
  Ha en finfin dag L!
  Love F

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..