ANNONS

Långängsgården

/

20120822-160425.jpg

Efter att ha handlat och tankat gjorde vi ett försök till att åka till långängsgården, återigen ringde min telefon och jag svarade, Kit satt snällt i sin bilstol och jag pratade och körde ( hade inears) helt plötsligt vid ett rödljus känner jag mig iakttagen jag så jag vänder mig om till höger och tittar in i bilen som står bredvid i andra filen. Fick mig ett gott skratt när jag stirrar rätt in i Niclas ögon som ler och vevar ner rutan.- vart är du på väg? Ropar han. Jag tittar mig runt omkring och inser att jag inte är på väg mot långängsgården, jag har bara kört runt utan att tänka på vart jag ska, så mitt svar blev, långängsgården men jag hittar inte dit härifrån. Niclas skrattade och sa följ mig. Det var ju lite kul att träffa på Niclas så och att han följde med vilket inte var menat från början.
Det är alltid lika mysigt på långängsgården, får som går runt i hagarna, vackra blommor och super god mat och fika.

20120822-160559.jpg

20120822-160617.jpg

20120822-160632.jpg

Tog med en to Go låda till Liam som älskar lax, och laxen var super fräsch. När vi skulle gå så gick Niclas ut på trappan med Kit medan jag stod inne vid kassan för att betala, från kön i kassan ser man trappan och självklart dom som står på trappan väldigt tydligt, och plötsligt säger en dam åh så söt och tittar ut mot Kit och Niclas. Jag kunde inte hålla mig, utan var tvungen att skoja lite med damen och sa, – ja, vist är han, men min son är väldigt söt han med he he. Damen skrattade och sa lite generat att hon menade min son och sa sen, men du är också söt till Niclas när hon gick förbi honom. Gud vad jag älskar människor som dels fattar min humor och vågar skämta tillbaka. Nu menar ju inte jag att Niclas inte var söt men ni hajar nog 😉 kram L

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00