Långängsgården

20120822-160425.jpg

Efter att ha handlat och tankat gjorde vi ett försök till att åka till långängsgården, återigen ringde min telefon och jag svarade, Kit satt snällt i sin bilstol och jag pratade och körde ( hade inears) helt plötsligt vid ett rödljus känner jag mig iakttagen jag så jag vänder mig om till höger och tittar in i bilen som står bredvid i andra filen. Fick mig ett gott skratt när jag stirrar rätt in i Niclas ögon som ler och vevar ner rutan.- vart är du på väg? Ropar han. Jag tittar mig runt omkring och inser att jag inte är på väg mot långängsgården, jag har bara kört runt utan att tänka på vart jag ska, så mitt svar blev, långängsgården men jag hittar inte dit härifrån. Niclas skrattade och sa följ mig. Det var ju lite kul att träffa på Niclas så och att han följde med vilket inte var menat från början.
Det är alltid lika mysigt på långängsgården, får som går runt i hagarna, vackra blommor och super god mat och fika.

20120822-160559.jpg

20120822-160617.jpg

20120822-160632.jpg

Tog med en to Go låda till Liam som älskar lax, och laxen var super fräsch. När vi skulle gå så gick Niclas ut på trappan med Kit medan jag stod inne vid kassan för att betala, från kön i kassan ser man trappan och självklart dom som står på trappan väldigt tydligt, och plötsligt säger en dam åh så söt och tittar ut mot Kit och Niclas. Jag kunde inte hålla mig, utan var tvungen att skoja lite med damen och sa, – ja, vist är han, men min son är väldigt söt han med he he. Damen skrattade och sa lite generat att hon menade min son och sa sen, men du är också söt till Niclas när hon gick förbi honom. Gud vad jag älskar människor som dels fattar min humor och vågar skämta tillbaka. Nu menar ju inte jag att Niclas inte var söt men ni hajar nog 😉 kram L

 1. Jag har länge funderat på om Kit kan gå redan, då han på nästan alla fotografier står upp, med hjälp av en hand eller något fast föremål. Jätteroligt att han har tagit sina första steg nu, det gjorde vår dotter när hon var tio månader också. Han verkar vara så ofantligt, fantastiskt bedårande söt lille Kit. Kram

 2. Helén skriver:

  Precis min humor.
  Jag har en knallvit schäfer (vit herdehund) som får rätt mycket uppmärksamhet när vi är ute och går och en dag när jag gick förbi 2 äldre damer sa dom ”guuud så vacker” jag kunde inte hålla mig så jag fluffade mig i håret och sa och tack tack. Dom förstod att jag skojade och skrattade hjärtligt och sa ”ja, du också”.

 3. Ända = bak, stjärt. Skälv= darra. Det stavas enda (en sak) och själv (=ensam)

 4. Hej Laila o Niclas ! Ni är såå fina tillsammans men vad är det för band som hänger där bak på Niclas byxor ?Inte är det grant på en sådan snygg karl !!
  Laila undrar var du har köpt den fina väskan som står vid spegeln ?
  Så stor Kit har blivet och vilka framsteg ja det går fort han ser så kär ut i sina fina kläder och så gulligt han sitter o tittar på sin mat hahaha
  Tack för alla fina bilder / kram till er alla
  från soliga skåne

 5. Anki skriver:

  Ja, visst är det härligt med människor som förstår skoj och som kan skoja tillbaka. Jag själv är en sådan person som tycker sånt är kul och allt blir så mycket mer lättsamt när man kan skoja till det lite ibland…
  Kram på dig Laila från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..