ANNONS

Tio månader.

/

För fyra dagar sedan fyllde Kit 10 månader och idag släppte han taget från stolen och började gå själv! Jag bara stod och tittade och vågade inte säga ett knyst, jag andades knappt. helt plötsligt märker Kit att han faktiskt går själv, han tittar på mig och lägger av ett jätte skratt, och börjar nästan springa. Eftersom han inte är så säker än på sin balans så sprang jag bredvid honom med armarna runt om honom så att jag skulle kunna få tag i honom om han skulle drutta omkull, vilket han självklart gjorde eftersom han blev så lycklig över att han kunde gå själv så att han inte riktigt hinner att hitta balansen eftersom han är så ivrig på att få gå. Tänk att man som förälder kan bli så lycklig och glad bara för ett par steg som man vet kommer att komma. Och när dom första stegen kommer så tappar man ju totalt fattningen och beter sig som en huligan, gapandes och tjoandes hejar man på som om man vore på en fotbollsmatch. Iallafall gör jag det he he!

20120823-083917.jpg

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00