Tio månader.

För fyra dagar sedan fyllde Kit 10 månader och idag släppte han taget från stolen och började gå själv! Jag bara stod och tittade och vågade inte säga ett knyst, jag andades knappt. helt plötsligt märker Kit att han faktiskt går själv, han tittar på mig och lägger av ett jätte skratt, och börjar nästan springa. Eftersom han inte är så säker än på sin balans så sprang jag bredvid honom med armarna runt om honom så att jag skulle kunna få tag i honom om han skulle drutta omkull, vilket han självklart gjorde eftersom han blev så lycklig över att han kunde gå själv så att han inte riktigt hinner att hitta balansen eftersom han är så ivrig på att få gå. Tänk att man som förälder kan bli så lycklig och glad bara för ett par steg som man vet kommer att komma. Och när dom första stegen kommer så tappar man ju totalt fattningen och beter sig som en huligan, gapandes och tjoandes hejar man på som om man vore på en fotbollsmatch. Iallafall gör jag det he he!

20120823-083917.jpg

 1. Eva skriver:

  Åh vad härligt! Vet precis hur glad du är. Min dotter är en månad äldre än din son och när hon började gå blev jag så stolt och lycklig att jag började gråta av glädje.

 2. Kicki om du går lite längre bak i Lailas blogg så förstår du varför!! Jag förstår henne att hon inte orkar dra upp det varje gång någon frågar!!

  Och Laila.. Så rooooligt för dig och Kit att han började gå själv idag! Men nu måste man ju hålla mer koll på honom om han kan skriva iväg den lilla sötnosen! Ni måste vara överlyckliga, det hade jag varit 😀

  Stor kram fina du <3

 3. Skriv din kommentar här! Härligt! Nu blir det full fart på lille Kit 🙂 Min äldsta och yngsta började gå när dom var 10 månader men den mellersta var 1,5 år när han gick. Grattis!

 4. Marie skriver:

  Grattis till Kit, vad duktig han är!

 5. Anki skriver:

  Duktige lille Kit<3 När ens barn börjar att gå själv är en av de stora ögonblicken man som förälder oftast lägger på minnet. Min äldsta började gå hemma hos farfar och med ett hundtuggben i handen. Hade hon inte det så vägrade hon att gå, hehehe

  Kram till er alla från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..