Fredags besök.

Pernilla, Hans och Christina kom på ett litet fredagsbesök. Kit visade ju självklart upp att han faktiskt kan gå.

20120824-160800.jpg

Jag fick den här fina pralinboken, som Pernilla precis har släppt med en massa goda recept!

20120824-160919.jpg

Nickas fick prova en ny massage krage, ser ut som en flytväst, men funkade riktigt bra!

20120824-161115.jpg

20120824-161134.jpg

Hans kollar in vår utedusch!

20120824-161241.jpg

Helt plötsligt hoppar Pernilla fram och gissa vad hon sjunger? Nu är det fredagsmyyyyys!!
Detta börjar likna en mardröm, jag tror jag börjar känna ett visst obehag till låten, det är precis som om man inte vill sjunga den men måste för man inte har något val.

20120824-161542.jpg

När vi satt på terassen kom en objuden gäst som jag inte tror vill ha Fredagsmys med oss, hm… Vem kan det vara?

20120824-161716.jpg

Ja, ni ser själva, vem vet om jag pussar honom kanske Niclas får konkurrens he he..

20120824-161836.jpg

Nej nu ska jag gå och släppa ut den här stackars paddan innan Pernilla gör honom till Fredagsmys… Kram L

 1. camilla skriver:

  Hej fina Laila, du verkar ha ett sånt fint liv! Kan inte annat än att vara lite avis, så klart älskar jag mitt liv, men du och din familj verkar vara så underbara så man vill bara hoppa in å ha roligt med er =) kramar till er och ta hand om er// Camilla

 2. Linnea skriver:

  Hej Laila!
  Jag hoppas verkligen att du tar dig tid och läser det här. Och (om jag har ännu mera tur) för det vidare till din man! Jag är en ung tjej (17 år för att vara exakt) som drabbades av en hjärntumör när jag var 4 år. Jag gick alltså igenom en väldigt jobbig process och under denna tid tittade jag väldigt mycket på barnprogrammet Nicke och Nilla. Jag vill bara förmedla hur mycket dem hjälpte mig denna period, detta program var nästan det enda som gjorde mig glad. De fick mig att känna mig som en vanlig, normal flicka. Att vara cancersjuk som barn är inte lätt, att spendera mer tid på sjukhuset än hemma och på dagis, det tär på psyket. Att plötsligt tappa hår var ingen lätt match. Jag visste inte vad som hände med mig, det enda jag visste var att jag var annorlunda. Det fick jag höra många gånger.

  Men med hjälp av din man och hans systers insats i programmet fick mig att känna mig vanlig, som en i mängden. Jag kämpade dag ut och dag in och mycket kraft fick jag faktiskt – tro det eller ej, från detta program. Från din man. Jag vill tacka honom för vilket superjobb han gjorde och det faktum att han faktiskt hjälpte en liten flicka på traven till ett bättre liv. Tack!

 3. Ida skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga om det är en heldress Pernilla har på sig? O om du i så fall kan fråga vart hon hittade den? Verkligen fin!!

  Tack för en rolig blogg!

 4. Anki skriver:

  Härliga ni!
  Här vimlar det, helst kvällstid, av både grodor o paddor. Måste vara gott om dem i år och som kanske vill bli prinsar? ;o)
  Pernillas pralinbok måste jag önska mig…
  Kramar från Skåneland

 5. Lina; har ni varmt el kallt vatten när ni blandar vällingen? Jag har bara provat med kokhett vatten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..