ANNONS

Här ska det springas!

/

20120824-090409.jpg

Som jag får springa! Kit är inte ett dugg rädd, han bara kastar sig ut handlöst, han ställer sig upp börjar gå sen börjar han springa och sen slutar det med att jag får kasta mig efter honom och fånga in honom så att han inte trillar. Och Självklart tycker Kit att det är hur kul som helst. Men det tycker inte jag som har hjärtat i halsgropen hela tiden. Jag har hört någon stans att man kan köpa hjälmar till barn som är i Kits ålder, och förutom en hjälm så skulle villfors rulla in honom i sån där plast med luftbubblor, eller varför inte en stor plastboll. En sån boll som dom har på badhusen som man hoppar in i och kan springa med på vattnet!
Idag är det fredag och det innebär löning och Fredagsmys , handen på hjärtat hur många av er där hemma sjunger Fredagsmys låten egentligen? Ja, ni vet, Nu är det Fredagsmys om det så är det sista jag gör… Jag tillhör den kategorin som sjunger den där sablans låten varje fredag, när jag hämtar Liam från skolan, i bilen till affären, när Niclas kommer hem från jobbet och när vi ställer fram godiset och chipsen på bordet, då sjunger vi alla låten och sen skrattar vi eftersom vi inser hur sjukt det är.Det är ju helt galet att man som vuxen människa har blivit så påverkad av en reklamfilm!!!! Är min familj den enda som håller på så här? Kram L

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00