Här ska det springas!

20120824-090409.jpg

Som jag får springa! Kit är inte ett dugg rädd, han bara kastar sig ut handlöst, han ställer sig upp börjar gå sen börjar han springa och sen slutar det med att jag får kasta mig efter honom och fånga in honom så att han inte trillar. Och Självklart tycker Kit att det är hur kul som helst. Men det tycker inte jag som har hjärtat i halsgropen hela tiden. Jag har hört någon stans att man kan köpa hjälmar till barn som är i Kits ålder, och förutom en hjälm så skulle villfors rulla in honom i sån där plast med luftbubblor, eller varför inte en stor plastboll. En sån boll som dom har på badhusen som man hoppar in i och kan springa med på vattnet!
Idag är det fredag och det innebär löning och Fredagsmys , handen på hjärtat hur många av er där hemma sjunger Fredagsmys låten egentligen? Ja, ni vet, Nu är det Fredagsmys om det så är det sista jag gör… Jag tillhör den kategorin som sjunger den där sablans låten varje fredag, när jag hämtar Liam från skolan, i bilen till affären, när Niclas kommer hem från jobbet och när vi ställer fram godiset och chipsen på bordet, då sjunger vi alla låten och sen skrattar vi eftersom vi inser hur sjukt det är.Det är ju helt galet att man som vuxen människa har blivit så påverkad av en reklamfilm!!!! Är min familj den enda som håller på så här? Kram L

 1. Anna skriver:

  Underbar liten Kit och mycket trevlig läsning på din blogg!
  Vi har haft en lära-gå hjälm till vår son som var superb! Man hinner inte alltid med i alla svängar de små liven tar. Vi köpte den från http://www.babyliam.se . Den kostade kring 170 kr. Helt klart värt priset 🙂

 2. Jag vet min lillebror hade en sån där ”hjälm” av tyg när han var liten, det var ju ex-antal år sedan så det finns säkert fortfarande.

 3. Ang. reklamsången = nä! Faktiskt inte, att jag nynnar på hemvägen… men ok, den har sin poäng, och ör väl ganska gullig… – eller?! Däremot hjälmen?! Hallå, du har ju redan uppfostran en supergullig grabb, lita på känslan din 🙂 behöver din minsta ännu skydd o omvårdnad? Tror du fixar det gallant med o springa efter som du gjorde förr 😉 keep going!

 4. Maria skriver:

  Hej Laila!
  Vilken härlig kille, lille Kit!
  Det man ska ha med sig angående barn är att BARN KAN, så ha bra halksockor eller helst barafota, så tror jag han fixar att gå galant. Det kommer säkert inte hända något allvarlig om han bara ramlar på golvet, barn är ju så tåliga.
  All lycka!
  Kram/Maria

 5. Bra, där, både med sången och hjälmen!
  Vi köpte en mjuk hjälm från babyproffsen till vår minsting, till vår stora lånade vi från BVC.
  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..