ANNONS

Inte ensam!!

/

Gud vad kul att läsa era kommentarer, skönt att veta att det inte bara är min familj som är galen 😉 Tove och hennes familj vinner helt klart Fredagsmys tävlingen, som brukar sjunga låten i stämmor ha ha.

20120824-132814.jpg

Självklart stod jag i givakt när Niclas kom hem eftersom vi måste åka och handla lite Fredagsmys så när han klev innanför dörren så sjöng jag och Kit ( han var väl mest förskräckt) för full hals. – Nu är det Fredagsmys…
Niclas var inte sen att haka på med, – hoppas inte föräldrarna stör! Sen garva vi ett tag och åkte till affären. När vi kom till affären så kan jag berätta att under dom 20 minuterna så hörde jag Fredagsmys låten två gånger från olika personer som gick och nynnade för sig själva! Det är ju inte klokt. Nu ska jag plocka upp Liam om en kvart i skolan och gissa vad jag kommer att sjunga inför hela klassen he he kram L

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00