Vuxentid!

Nu är jag och Niclas på väg in till stan för att ha lite vuxentid, Liam är hos en klasskompis och Kit är med Isabelle.
Igår hade vi familjemiddag som ni vet och tyvärr kunde inte Niclas vara med eftersom han jobbade som konferencier. Men Niclas kom lite senare på kvällen och hade med sig lite presenter till Liam som han fått utav Susanne som var och tittade på Niclas, hon berättade även att hon brukar läsa min blogg och eftersom du Susanne säkert läser detta vill jag ,Liam och Kit passa på att tacka dig för presenterna 🙂 Liam blev jätte glad för allt gott godis!

20120826-124336.jpg

Det var också kul att få lite bilder på en ung Niclas …..he he

20120826-124431.jpg

Skulle gissa att Niclas är runt 19 på dom här bilderna väldigt söt måste jag säga. Bilden med två grabbar var Niclas bästa vän Hasse från gruppen Noice ( för er som är för unga för att veta vem det är, kan jag berätta att Noice var lika hett som Justin Beiber) som tyvärr gick bort alldeles för ung. Kul att få se lite bilder från tonårstiden! Nu ska vi dra ut på stan! Kram L

20120826-125504.jpg

 1. Jag vet vilka Noice är, min kusin Richard Evenlind var med i bandet nu på senare dar och även en vän som heter Marcus Öhrn! Coolt!

 2. M skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Bilden där Niclas håller i flaskan (samt i G) är han sjukt lik min bror som han såg ut då! Blev lite rörd, han finns inte längre min käre bror <3

 3. Måste nog erkänna att jag var lite kär i din Niclas då!
  han var så sockersöt 🙂

 4. Tycker att du oxå borde göra en kollektion med klänningar/ kläder! Du är snygg och har stil. Kom igen- jag kommer iaf köpa!!! Kram

 5. Sandra skriver:

  Hej Laila! Vill bara tipsa dig och dina bloggvänner om en cool inredningspryl på denna hemsida —-> http://www.stpria.com ! Skulle säkert vara riktigt häftig hemma hos er 🙂 ha en fin kväll!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..