Åhléns möte!

Ska springa på ett möte med Åhléns för Ice räkning, och självklart ska jag ha mina nya skor och min nya jacka som jag tror att jag har glömt att visa!

20120827-125831.jpg

Här är den, rööööd och fin.

20120827-130342.jpg

20120827-131012.jpg

Ja det var ju inte det lättaste att få till den här bilden! Det är så förbannat mörkt i vår garderob och där är det enda stället som det finns en helspegel, hur korkat är inte det! Jag måste skaffa mera belysning in till garderoben eller flytta på spegeln så att man faktiskt kan använda den. Det är ju lite tråkigt att bara veta hur man ser ut upptill men aldrig nertill he he. Ska mamma ha röd jacka så ska såklart Kit också ha en röd jacka!
Kramis L

20120827-134342.jpg

 1. Såå sjukt snygg jacka! Älskar röda skinnjackor,dock har jag bara en svart. Men nån gång ska jag lätt köpa en röd 🙂 kram<3

 2. EM skriver:

  By Kenza va? Den är sjukt snygg. Jag är så jäkla feg så jag har bara svarta skinnjackor, men funderar starkt på den här i rött – läcker! Kram.

 3. Anki skriver:

  Verkligen jätte fina blev ni båda i rött! Jag avundas ni som kan gå i så höga skor. Mina döttrar har oxå sådana och är för mig ett mysterium hur de kan ta sig snyggt fram.
  Kramis från Skåneland

 4. Nettan skriver:

  Hej
  Visst är jackan mjuk o skön …jag provade o klämde på den i fredags..funderar stark på den…
  Kramisar Nettan

 5. Anna skriver:

  Damn vilken snygg röd jacka. Jag älskar rött!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..