Lunch!

Igår hade jag och Niclas en dag för oss själva vilket var mysigt, jag behövde ett par nya stövletter och det hittade jag på Nk! Stövletterna går lite åt oxblodsfärgen vilket jag tycker är ursnyggt. Jag brukar alltid handla svarta stövletter till hösten men nu blev det ett par röda istället!

20120827-103430.jpg

Efter att ha handlat ett par skor inför hösten så mötte vi upp Janette ( Niclas danspartner från Lets Dance) för att ta en lunch.

20120827-103744.jpg

Vi gick till mood gallerian och åt, jag tog en laxbenedict.

20120827-104039.jpg

20120827-104105.jpg

20120827-104123.jpg

Niclas tog husets hamburgare, vilket han var väldigt nöjd med.

20120827-104532.jpg

Efter lunchen gick jag och Niclas till gate one som ligger i gallerian på hamngatan, Niclas hittade flera snygga t-shirts som jag tänker låna när han inte ser he he.

20120827-104732.jpg

Just det när jag handlade mina skor på NK så var jag ju tvungen att besöka parfym avdelningen för att ta en titt på Jack Black som vi har tagit in till Sverige, ett bra tips om ni vill handla någon present till era grabbar förresten. Jack Black är en super serie för män som doftar riktigt gott, allt från tvålar, after shave till deodoranter som finns på NK.

20120827-111126.jpg

Efter att vi haft en härlig dag på stan så avslutade vi den med en gemensam massage, såååå skönt för mina spända axlar som Kit hjälpt mig med att få! Har någon av er någonsin somnat på en massage och vaknat av ert eget snarkande, det gjorde jag igår det var rätt pinsamt kan jag säga. Men det var en lyckad dag i sin helhet, kram L

 1. Anki skriver:

  Vilken härlig dag ni hade du o Niclas. Ja, du det där med att somna när man får massage det har jag gjort och vaknar med ett ryck när man snarkar till.. Usch så pinsamt men hon som utför massagen säger att det är så vanligt o ett bra betyd för den som utför behandlingen ;o)

  Kramar från Skåneland

 2. Mia skriver:

  Jo visst har jag somnat och vaknat av mina egna snarkningar… hemma i soffan 🙂 På massage?! Haha, sjukt roligt fast pinsamt! Och just den känslan man får, vem sjutton var det?! Tills man inser att det var en själv! 🙂

 3. Anita skriver:

  Skriv din kommentar här!

  Finns det bara på NK. Tänker på oss som inte bor i Stockholm?

 4. Bettan skriver:

  Bästa bloggen! Du skriver bra o visar bra bilder alltid kul att läsa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..