Måndag!

Vilket höstvädrer! Eftersom det är ett sådant regnrusk så tänker jag äta något varmt till frukost, så jag gjorde varma mackor till mig och Liam. Varma mackor är lite underskattat tycker jag. Det är ju hur gott som helst och sen finns det ju 100 olika varianter som man kan göra. Idag blev det en simpel ost och skink toast. Vill jag vara säker på att Liam ska stå sig en hel dag i skolan så ger jag alltid honom en varm macka och han älskar det, i vanliga fall äter han kanske på sin höjd en smörgås men när det serveras varma mackor blir det två automatiskt. Det känns bra eftersom det är ofta han äter som en mus i skolan.

20120827-083320.jpg

Salami och tomat mums

20120827-083353.jpg

Så kör vi lite ost på det, kanske inte världens smalaste frukost, men jag tänker börja ta tag i min mat och träning igen nu i september. Ska se om jag får med syrran också som vill börja träna igen.

20120827-083553.jpg

Tada!

20120827-083615.jpg

Ser färdig ut nu ska jag äta frukost kram L

 1. Emelie skriver:

  Använd lite grövre bröd, skinka/kalkon och en mager ost, så blir den ju nyttigare 😉

 2. chris skriver:

  varma mackor i smörgåsgrillen, ja det överlevde min dotter också sin skoltid på och jag håller med dig det är underskattat. Dotterns kompisar på gatan kom gärna in på lördagsfrukost för de tyckte det var så lyxigt att få göra sin egen macka. Har man tid att dessutom göra en smootie till ja då är det en riktigt bra frukost väl?

 3. Jenny W skriver:

  Å vad GOTT det såg ut med salami och tomat :)!!
  Mums fillebabba!

  Håll i hatten!Kram 🙂

 4. Det var en smart idé, ska se om jag får i en sån i mina barn som vägrar äta frukost innan skolan annars. Tack <3

 5. God frukost gör såna mackor ibland i smörgås-grillen men det har ni väl en eller? God förmiddag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..