ANNONS

Dallas och ost!

/

Jag har alltid älskat ostar, speciellt ostar som luktar fotsvett enligt Liam. Jag sitter och njuter och Liam sitter med en halsduk lindat runt näsa och mun. Då och då hör man Liam säga barnmisshandel under halsduken. Det roliga är att trots den illaluktande osten så ska han ändå sitta bredvid mig hela tiden, istället för att sitta lite längre ifrån.
Ostarna var magiskt goda och något som var fantastiskt var honungen med tryffel i som man droppar på osten, fikonmarmeladen var också god, men har ni inte provat honungen med tryffel gör det!

20120829-215048.jpg

20120829-215103.jpg

Nu ska jag fortsätta mumsa på mina stinknbomber, och titta på Dalls, Kit sover och Liam sover han med. Kram L

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00