ANNONS

Somnade i soffan..,

/

Igår somnade jag och Niclas i soffan, och när vi vaknade så var kl 01. Efter att vi ätit middag så kände vi oss lite trötta och ville därför vänta med att ta undan maten. Och efter att Liam lagt sig så var vi fortfarande jätte trötta, vi stod där och tittade på matresterna och försökte oss på ett hokus pokus försvinn, men den stod kvar där ändå! Sen säger vi det man aldrig ska säga, – Vi tar den sen. Ja, och sen blev det, när man då vaknar kl 01 och allt fortfarande står framme på bordet så känner man inte direkt att det är prio nr 1 att börja diska när man ser i kors och sluddrar av trötthet! Nej, vi gick och la oss. Och vad var det första som mötte mig denna morgon om inte café Beirut resterna, åh vad mysigt att börja morgonen så. Ja jag vet, jag får skylla mig själv och bita i det sura äpplet och det gör jag nu.

20120829-071754.jpg

20120829-071856.jpg

Så nu börjar det se bättre ut!
Men det är en bit kvar så nu ska jag fortsätta städa denna underbara morgon 😉 kram L

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00