Somnade i soffan..,

Igår somnade jag och Niclas i soffan, och när vi vaknade så var kl 01. Efter att vi ätit middag så kände vi oss lite trötta och ville därför vänta med att ta undan maten. Och efter att Liam lagt sig så var vi fortfarande jätte trötta, vi stod där och tittade på matresterna och försökte oss på ett hokus pokus försvinn, men den stod kvar där ändå! Sen säger vi det man aldrig ska säga, – Vi tar den sen. Ja, och sen blev det, när man då vaknar kl 01 och allt fortfarande står framme på bordet så känner man inte direkt att det är prio nr 1 att börja diska när man ser i kors och sluddrar av trötthet! Nej, vi gick och la oss. Och vad var det första som mötte mig denna morgon om inte café Beirut resterna, åh vad mysigt att börja morgonen så. Ja jag vet, jag får skylla mig själv och bita i det sura äpplet och det gör jag nu.

20120829-071754.jpg

20120829-071856.jpg

Så nu börjar det se bättre ut!
Men det är en bit kvar så nu ska jag fortsätta städa denna underbara morgon 😉 kram L

 1. AnnaE skriver:

  Håller med dej Pernilla!! Usch att folk orkar vara så bittra och så himla rediga!!

 2. Lina skriver:

  Nickade igenkännande. Så här ser det ut hemma hos oss med. Fast det värsta är ju att inte ”nån” plockar undan ens grejer under natten. Typiskt 😉

 3. Anki skriver:

  Förstår att du tyckte det var jobbigt att komma upp till all odiskat o mat på bordet och vem hade inte känt så? Men som alltid så får man bita i det sura äpplet som du själv säger att plocka undan det själv till sist. Du är precis som många av oss andra. ”Goa du”
  Kramar från Skåneland

 4. Jag tycker att det är väldigt tråkigt att se hur bittra folk kan vara! Att leva snålt och inte ha råd, det vet jag precis hur det känns, men inte tusan går jag på och klankar ner på andra om hur de slänger mat för det!
  Och alla har väl dagar då det inte plockas bort direkt från bordet.. gah

 5. Lilly skriver:

  Du förfan skojar?!, lämna framme som småungar, är det svårt att lägga allt i en kasse och bära ut till soptunnan???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..