Nicklas Hocker

Jag känner mig så otroligt ledsen över att Nicklas inte hittades vid liv! Det är så fruktansvärt tragiskt att det inte går att beskriva i ord, jag är chockad, och väldigt ledsen över att någon som är så ung, tar beslutet att inte vilja leva längre. Idag går mina tankar till dig Nicklas, och dina fina föräldrar som jag vet har det otroligt jobbigt just nu. Kram Laila

image

 1. Annika skriver:

  Annika! Mycket bra skrivet,,,
  kram från en annan Annika:-)

 2. Jag tycker det är så synd om Niklas familj självklart och jag minns honom från idol. Och en vän till mig levde med sin riktiga rika familj och så senare i tragisk. Periodvis har haft alkohol och drogproblem senare dog hon för 1 år sen. För mig var det jobbigt och jag fick kämpa med hennes tvångstankar självklart. Blev jag ledsen

 3. Lotta skriver:

  Tycker verkligen synd om Nicklas familj.
  Jag vet hur tomt och jobbigt allt blir, man har försökt med allt men inget funkar.
  En av mina nära och kära tog sitt liv för 3 år sen.
  Många säger att det är fegt och och bara lämna kvar alla men så är inte fallet. Har man försökt med all hjälp och inte fått den är det inte fegt för man orkar inte få fler negativa svart tillbaka. Här skriver jag ut fler tab till dig så gå hem nu har varit svaret FAST att man har berättat att jag vill lägga in mig för jag orkar inte mer och vill inte leva, då har svaret blivit att vi har fullt och kan inte ta emot dig. Har man då åkt in och ut ett antal gånger utan hjälp så är hoppet ute och så är fallet här. Tog ett gänga tab och la sig i badkaret och somnade in och vaknade aldrig mer…….

 4. Julia skriver:

  Har kämpat med självmordstankar sen jag va 10 år ca. Nu är jag 38. Har trasslat mig igenom mitt liv med mobbing, trassliga hemförhållanden, skilsmässa m.m Nu får jag såklart massa draghjälp av mina barn 🙂 det tror jag gör att många föräldrar/människor orkar leva vidare för man har sina älskade barn. Man man får inte sluta leva för sin egen skull också o veta att man e värdefull stor kram o hoppas mina ordkan hjälpa nån därute. Vi får kämpa tillsammans kram tror att alla kan hjälpa nån. Love Julia

 5. Julia skriver:

  Madde kämpa på stor kram Julia det gör jag varje dag. Tror man ångrar sig om man tar sitt liv. Förstår tyvärr dom som gör det 🙁 världen är grym man får hålla fast vid den kärlek som människor i ens närhet ger o aldrig släppa taget om den kärleken kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..