NK!

Har precis kommit hem ifrån NK, dom hade bjudit in alla sina medlemmar till lite mingel och shopping på herravdelningen ikväll! Självklart så var ju jag på plats eftersom vi precis har lanserat Jack Black där! Jack Black är en väldig populär serie för män i usa, som vi har tagit in till Sverige. Det är en ganska stor serie med olika produkter, allt från ansiktskräm, boddywash, raklödder, aftershave osv. Vi hade tagit in en barberare som rakade alla som hade lust att bli rakade och på så sätt få känna på våra produkter!

image

image

Vet inte varför jag gör tummen upp på båda bilderna?? Ser urlöjligt ut ha ha!!

image

Kändes lite läskigt med kniven men vår barberare är riktigt duktig så det gick som en dans.

image

image

Det var en väldigt lång väntelista eftersom det var många som ville få sig en rakning!

image

Niclas, Linda och Clabbe var också med och minglade.

image

Andy som jag jobbar med var där och såg till att allt flöt på.

image

Vad är ett mingel utan ett bord med lite vin och annat gott på. .

image

På vägen hem så såg linda och jag en rolig bilbild som vi ville posa framför. Tanken var att det skulle se ut som om vi satt på kofångaren men så här med facit i handen så måste jag säga att vi misslyckades.

image

Iallafall var det en rolig kväll och en riktig lyckad kväll för vårt märke Jack Black. kram L

  1. Sofia skriver:

    Men vad glad jag blir!! Jag fick nämligen ett litet prov på en liten tub som man kan ha när man rakar sig när jag handlade massa smink i NYC. Jag har använt den flitigt (visste inte att den var för herrar, haha) och har klämt ut sista lilla klutten och varit så ledsen över att den inte funnits här… Men nu, tack vare dig kan jag gå och shoppa loss herrlödder och få sammetslena ben igen 😉

  2. De är ju smart använda Bloggen för reklam eller inte,tycker att vi blir matade med reklam så det räcker o blir över.Men jag vet din blogg så du bestämmer och jag kan välja ej kolla den mer

  3. Jack Black är väl en amerikansk skådespelare? Är det hans serie eller? Har sätt en del av hans filmer och han är så rolig.

  4. Julia skriver:

    Gud va du e häftig Lalia min idol 🙂 stor kram Julia 🙂 menar att du e så duktig häftig cool allt 🙂 kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..