Min första julklapp!

Godkväll, här har det snörvlats på hela dagen, men tack gode gud för nässpray!! Det blev en sen dag idag så Niclas fick både hämta och lägga kit idag, själv så gick jag och tittade på ett kontor som jag funderar på att hyra.

image

Jag tyckte det var riktigt fint men vill titta på lite fler kontor innan jag bestämmer mig. Så har ni några förslag på kontor inne i stan så är dom välkomna!

image

När jag kom hem så väntade det en glad överraskning, min första julklapp!! Tack för det, det roliga är att jag är så förbannat nyfiken så jag kommer inte kunna hålla mig till julafton. Jag har alltid varit sådär, jag minns när mamma brukade lägga paketen under granen och så fort hon inte var hemma så försökte jag se vad dom innehöll genom att hålla dom under en lampa eller till och med öppna dom för att sedan slå in dom igen och lägga tillbaka dom, jag kan säga att det resulterade i att jag blev en väldigt bra skådis på jularna när jag lekte överraskad he he. Och än idag så är jag precis likadan, så Niclas får gömma paketen och plocka fram dom på julafton bara för att vara på säkra sidan! Jag vet det är dåligt, men det går bara inte jag är för nyfiken helt enkelt! Nu ska jag gå och öppna mitt paket kram L

 1. Cissi skriver:

  Jag är oxå precis lika som dig. Är sååå otroligt nyfiken vad julklapparna till mig innehåller. Varje jul stryker jag runt granen o klämmer o känner på klapparn 🙂 När jag var liten var jag ännu värre. En gång när jag var ensam hittade jag en klapp till mig i lådan under tv:n. Paketet var i cd-storlek och jag hade önskat mig New Kids On the Blocks senaste skiva. Och självklart så kunde jag inte låta bli att pilla upp det. I paketet låg just den skivan! Jag tog ur den och lyssnade på alla låtarna innan jag la tillbaka skivan i paketet. På julafton spelade jag teater och blev överlycklig för skivan.
  Det tog många år innan jag berättade detta för mamma och hon skrattade gott åt mitt bus.

  Tack för en underbar blogg Laila! Jag läser den varje dag! Extra roligt är det att din son är lika gammal som min!

  Önskar dig en riktigt fin o härlig Jul!

 2. Carin skriver:

  Vi har lediga kontorslokaler i Villa Ludvigsberg, Mariatorget

 3. Sofia skriver:

  Äntligen anpassad för läsning o mobilen! Det var på tiden (:

 4. Suzanne skriver:

  Vad snygg bloggen har blivit, och lätt att läsa med stora bokstäver. Me like 🙂

 5. ida skriver:

  Älskar att läsa din blogg! Du är coolast!
  Ha en toppen bra jul! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..