Ny sida!

Hej hoppas ni gillar den nya sidan, Mama har gjort om den och skulle det vara några problem med att kommentera eller läsa så får ni hojta till, lite barnsjukdomar kan det ju alltid bli till en början innan allt rullar på som vanligt. Idag har jag haft en kalasdag, det ser ut som att det kommer att lösa sig med våra stackars tujor så det är skönt! Jag har hunnit handla lite julklappar, eftersom vi är så många så har vi bestämt att bara köpa riktiga julklappar till barnen när det gäller oss andra så ska vi köpa två  julklappar var för hundra kronor styck, sen ska vi dela ut dom och sätta på en  klockan och innan klockan ringer så får man byta sitt packet med vem man vill, så i slutändan kanske du inte har kvar det paketet som du hade från början. Förra året var det ett himla liv när vi slängde oss över varandras paket bara för att man ville ha det bästa paketet utav alla som fanns. Det roliga är att paketen måste vara inslagna så man kan ju inte se vad det är. Oftast så blir det ”bråk” om dom som är störst eller finast inslagna! Men som ni vet dom finaste paketen behöver inte vara stora eller fint inslagna, och det är ju det som är kul sen när klockan ringt och man sitter där med sitt slutgiltiga packet och bara hoppas att man fick den rätta! Många skratt blir det iallafall när vi öppnar dom eftersom det oftast är paket som är lite roliga. Däremot så satsar vi stenhårt på god mat och en tomte
( Niclas)  som alltid måste göra entre’ och utföra årets mest spektakulära jultomteshow, det är faktiskt riktigt kul, och det slutar alltid likadant och det är när tomten ( Niclas) ska gå så börjar han stöta på mig och undrar om jag vill ta en sväng i med honom i hans släde, vilket alla barnen jublar åt och tycker att jag ska åka med tomten. Och tyvärr blir tomten dissad varje år eftersom jag är gift he he. Men vem vet jag kanske borde tacka ja detta året, Niclas är ju ändå aldrig hemma när tomten kommer på julen! Hur ska ni fira där hemma? Kram L

image

Skål och god snart jul !

 1. Sussi skriver:

  Jag brukar alltid läsa din blogg som jag tycker var jättebra personlig och lättläst. Måste tyvärr säga
  att jag inte tycker om den nya. Den ser ut som alla
  andra och är svårläst. God Jul

 2. Mia skriver:

  Hej!

  Tack för din fina blogg som jag följer.
  För första gången orkade jag inte läsa hela texten..

  Byt tillbaka.

  Ha en supermysig jul med din familj.. Kram.

 3. Ellali skriver:

  Vilken liten spjuver du har 😉 .
  Hoppad du fick hjälp hos läkaren. Själv fick jag kåvepenin mot bihåleinflammation igåt….men det jag inte hjälpt nämnvärt ännu….ajjj….
  Kram

 4. CarinaG skriver:

  Neeej, denna sida var inte bra. Texten känns för jobbig att läsa. För långa rader och för stor text!!!

 5. AnnaE skriver:

  Hej!
  Här blir det julklappspelet också. Fast vi kör en vända till när paketen är öppna. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..