Godnatt!

image

Gokväll, tänkte bara skriva några rader innan jag hoppar i säng.
För ett tag sedan efterlyste jag någon som hade lust att blogga om mode lite då och då här på min blogg, som jag sa så älskar jag att ge chansen till någon som fortfarande inte fått den. Det är alltid kul att hitta nya talanger, och jag kan säga att jag fick en enorm respons vilket är jättekul. Jag har fått väldigt mycket mail och jag håller på att gå igenom alla just nu. Alla mail som jag fått hittills är otroligt bra och det finns så många där ute som besitter en enorm talang, kul!  Jag tänkte göra några fler efterlysningar för att se om det finns fler duktiga tjejer/killar där ute.

Den här gången söker jag en som skulle tycka det var roligt att gästblogga om inredning, och en som skulle tycka det var kul att gästblogga om smink, och en om hår! Skicka ett kollage på hur just ditt blogginlägg skulle se ut till linda@rockbysweden.com
Du behöver inte ha någon erfarenhet och ålder spelar ingen roll  bara du blir 18 år detta året.

Sen skulle man ju kunna säga att jag är lite snurrig, i ett tidigare inlägg så skrev jag att Thomas, Patrik och Vadim bygger ut sitt hotell med 300 km. Ha ha… kvadratmeter ska det ju vara. Och självklart så är Niclas en kvartsItalienare.
Kram på er L

 1. esteii skriver:

  Hej, oj vad generöst vi dig att ge någon chans att gästblogga hos dig.. Inte så dåligt gjort som vi säger här uppe i norr skogarna:)

 2. Linda skriver:

  Fin bild på dig:)

 3. marja skriver:

  Bra blogg ..läser dagligen..du är så fin ..kram

 4. Mini skriver:

  Hahaha, skulle verkligen vilja göra något om de där med bloggen men vet ej om man vågar och kan. hahah film bild det var på dig, älskar tröjan och halsbandet 😛

 5. Moa skriver:

  Hehe, blir det någon plats kvar för dig att blogga tillslut? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..