Någon som vill ha frukt?

Vi tog en tur ut på isen och mötte halva kvarteret! Det är i stort sett enda gången man ser grannarna på vintern, ja möjligen när man skottar också. På sommaren så ses man ju nästan hela tiden när någon är ute och grillar eller klipper gräset, eller vad man nu har för sig. På vintern är det som om alla går i ide och vaknar till liv framåt vårkanten.

image

Idag hade någon tagit med sig en grill och kaffe som dom stod och sålde på isen vilket är trevligt.

image

image

Det var väldigt populärt att stanna till ett tag och mysa över en kopp kaffe!

image

Liam börjar bli riktigt grym på sina skriller.

image

Efter att ha varit ute ett tag så gick vi hem och fikade. Men Kit satt i vår fruktkorg och lekte med frukten medan jag och Niclas fikade. Jag kan säga att det skedde en olycka i korgen som gjorde att vi fick slänga frukten efter att Kit hade misstagit fruktkorgen för en toalett… ( eller så kanske han trodde att han hade blöjan på sig he he)

image

Jag har fastnat för en ny tvserie på TLC som heter Breaking Amish, det handlar om olika personer som lämnar sin familj och hur dom lever för att flytta till New York. Riktigt bra faktiskt både jag och Niclas har fastnat.

Kram L

 1. CarinaG skriver:

  Åh, så härlig han ser ut, Kit, där han sitter i korgen 🙂

 2. Selma skriver:

  Vad mysigt ni verkade ha det! Hahah så söt Kit är, förstår varför ni var tvugna till att slänga all frukt hehe 😉 Stor kram <3

 3. Mia skriver:

  Hej Laila! Tycker om din blogg så mycket och följer den slaviskt 🙂 har en liten fråga jag har tänkt på, eftersom du är så duktig på att svara och på att ta upp kommentarer i bloggen så chansar jag på ett svar 🙂 hur är relationen mellan Niklas och Liam? Alltså hur första mötet var, till att flytta ihop till att säga ifrån och vara arg? Väldigt intressant det där tycker jag 🙂 tack för en bra blogg! Allt gott kramar

 4. Sara skriver:

  Vill bara säga att du är såååå jävla grym Laila!! You go girl!

  Läser din blogg varje dag och älskar alla knasiga och härliga inlägg du gör!
  Fortsätt som du gör och skit i vad folk tycker och tänker, de e bara avundsjuka!
  Ha de bäst! Kramar !

 5. Malin M skriver:

  Åh vilket härligt initiativ med korvgrillningen!!
  Ser ut som om ni hade en fantastisk dag!

  Hihi, tokiga Kit, men så blir det ibland 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..