Oväntat besök!

Igår så fick vi ett litet oväntat besök..
Nikita som är en gammal väns dotter kom förbi, och jösses vad hon hade vuxit!
Senast vi sågs så var Nikita 9 år och Liam 5 år, nu klev en tonåring innan för dörren.
Snacka om att bli påmind om sin egen ålder! Liam kände inte ens igen Nikita när hon klev innanför dörren.

När jag var gift med Anders så passade jag Nikita när hon bara var någon månad gammal. Jag berättade  det för henne, att hennes pappa skulle jobba natt och jag skulle ta hand om henne under en hel natt. Jag sov nog inte en blund på hela natten för Nikita ville bara sova om hon fick ligga på min mage med huvudet på bröstet så att hon hörde mina hjärtslag. Så där låg jag och stirrade i taket tills morgonen kom. Sedan dess har Nikita alltid haft en speciell plats i mitt hjärta.

image

Och när Liam föddes och blev tillräckligt stor så lekte dom nästan varje dag tills dom flyttade ut till Ekerö. Men nu har Nikita sovit över och dom har spelat tv-spel och sett på film!

image

Som vanligt vill Liam ha sin arabiska sallad med bröd till frukost. Har ni lust att testa den till en bit bröd så gör man så här:
Hacka en tomat och en halv gullök i små bitar, häll över två matskedar olivolja och pressa en halv till en citron över tomaten och löken. Salta och ät med bröd, det är så Liam älskar att äta sin frukost!
Kram L

 1. Vad mysigt med ett sånt oväntat besök, händer ju allt för sällan nu för tiden tycker jag. Jag fick dock ett igår men missade det pga att jag stod i duschen haha 🙂 Typiskt!

  Liam´s frukost låter super gott ska testa den till lunch idag. Hoppas ni får en fortsatt fin söndag.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

 2. Mari skriver:

  Men gud så trevligt med ett sådant besök. Mys =)

 3. Linda skriver:

  Ja det låter gott,det ska jag pröva:) ha en bra söndag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..