ANNONS

Bonusbarn!

/

Jag har fått en fråga här på bloggen om Liams och Niclas relation och hur det var i början när dom träffades! Det är ju alltid lite komplicerat i början tills alla har lärt känna varandra ordentligt.
Och det kan ju vara känsligt att helt plötsligt vara tvungen att dela sin mamma med någon annan när man fått haft sin mamma för sig själv ett tag. Idag skrattar vi alla gott åt en incident som hände när Niclas och jag precis hade träffats.
Vi hade varit på en båttur och hade precis kommit tillbaka från den när Niclas och Liam springer in i skogen för att kissa. Dom står bredvid varandra och Liam började att rita ringar med kiss strålen, Niclas påpekar då att han ska vara lite försiktigt så att det inte hamnar på honom. Liam tittar på Niclas och vänder sig mot honom och kissar på honom! Idag så skrattar Liam så han gråter när vi pratar om det och säger att han inte fattar hur han kunde göra det, eller varför han gjorde det! Vi brukar säga att han förmodligen bara ville pinka in sitt revir he he. Liam var ju bara fem år när jag och Niclas träffades så det är ju en känslig ålder.

Men jag kan säga att Niclas är så bra på att ta barn på rätt sätt och ge dom tid, han lät Liam komma till honom när han var redo istället, han ställde aldrig några krav, och han var väldigt tydlig med att säga att han inte tänkte ta hans pappas plats utan att han visste att Liam redan har en pappa. På så sätt slappnade Liam av och vi kunde börja fungera som en riktig familj. I dag har Niclas och Liam en väldigt nära relation, Niclas är som en extra pappa för Liam. Man blir både rörd och glad när man sitter i soffan och tittar på tv och Liam kryper upp i knäet på Niclas och säger att han älskar honom och jag hör Niclas säga : men älskling du är så fin jag älskar dig med, då mår man bra som mamma och vet att man har hanterat allt rätt!

image

Kram L

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00