Man blir härligt glad…

När man råkar trampa på en bajskorv!! Kit fick springa runt lite naken ett tag på morgonen innan vi skulle åka till dagis. Och självklart hände det som man inte vill ska hända….kit hade lagt en    ”present” på golvet som jag råkade kliva i visst är det härligt att vara småbarnsförälder ha ha.
Liam skrattade och tyckte att detta var årets höjdpunkt än så länge, det är ju ganska långt kvar på det nya året.
Efter att ha skrubbat golv, barn och mig själv så åkte jag på möte till stan.

image

Ingen mössa idag den får stanna hemma!
Däremot tog jag min nya jacka från         d.Brand som jag älskar!

image

För 6 månader sedan fick jag ett brev som berörde mig väldigt mycket och enda sedan dess har jag jobbat på ett litet hemligt projekt som jag hoppas att jag kommer att kunna genomföra till hösten.. håll tummarna!

image

Sebastian från strix som har blivit min ständiga följeslagare numera!

image

Man måste ju få i sig lite java så att man vaknar, tror jag tar en kopp till Sebastian också he he..

image

Mötet gick superbra och nu ska jag snabbluncha på Salinos för att sedan åka och träna!
Kram L

 1. Hej fina Laila!! vill bara säga att du är en väldigt stor förebild för mig, läser din blogg dagligen, dock är jag sämst på att kommentera! Men min bästa vän har cancer, hon är bara 21 år. Och med dina texter som du ibland skriver, gör mig rörd.
  Hälsningar,
  Madelene Johansson

 2. Jenny W skriver:

  Godmorgon!

  Haha förlåt men så underbar känsla för dig att kliva rakt i bajs :P!
  Kan inte minnas från när mina barn var små att jag råkat göra det,men kanske har förträngt ;)!
  Därimot var jag med om något ännu äckligare när jag var tonåring och mina föräldrar hade hand om en kille som hade massa problem och hade skitigt ner sig några gånger.
  När han en gång hade lyckats gå på toan som vanligt så uppmärksammade jag ej det och satte mig på toan efter honom men det jag ej hann se var att nedanför toan så var det bajs så satt mina två fötter rakt i skiten.
  Hade dock strumpor på mig men fy vad ÄCKLIGT det var!
  Mådde så illa.

  Gamla härliga 😉 minnen haha.
  Såhär efteråt så skrattar man självklart åt det men då var jag skit arg 😛 tonåring.

  Å vad fint av dig att ge din tid och energi till canserfonden ”krama om”.

  Tänker mycket på min sysslingar och deras föräldrar <3
  Du har är en så kanon kvinna,Laila!

  Kram

  1. Jenny W skriver:

   Haha Ojdå!
   Du ÄR en så kanon kvinna :)!

   Måste bara dela med mig av min (snart) 8åriga dotter nu från morgonen.

   Hon har inte alls mått så bra nu på morgonen och bökat en massa för hon mått så illa och haft så ont i magen.

   Aldrig trodde jag att man skulle se något gulligt över magsjuka men när Dotra skall försöka spy så är hon bra rolig då det inte går så sitter hon upp och klappar sig på ryggen:

   -Kom igen nu då kom ut nu.
   Åter igen massa klappningar på ryggen.
   -Den kommer inte ut varför kommer den inte ut?
   Klapp klapp på magen:
   -Jag är sur på min spya för att den inte kommer ut ifrån magen!
   Massa bökande i sängen.

   Efter en stund lägger sig Dotra ner och analyserar spyan:
   -Spyan kan vara olika färger.Rött kan det va…gult kan det va

 3. silvia skriver:

  Vilken roligt och fin blogg! Men jag bara undrade- vilka efternamn har dina barn? Er det efter sina pappor och heter Kit verkligen Bagge som kan lesa i tidningar? Forlot for min froga.
  Du skriver so fint om Niclas och Liam relation och sen jag fick en till froga- hur skapade du din relation till Niclas son och har ni nera relation?

 4. Hej Laila! Tack för en härlig rolig blogg! Skulle vilja be dig om råd hoppas det är okej! Jag tänker söka till årets Idol och undrar om du skulle kunna ge mig lite låttips (det måste väll vara okej eftersom att du inte är i juryn i år som jag förstår) tycker själv det är jätte svårt att hitta en som juryn i te dissar direkt. Kram Elina

 5. Nettan skriver:

  Ååhhh lite roligt faktiskt o äckligt…
  Kan se Liam framför mig när han skrattar åt dig Laila.
  Kram fina du.
  Nettan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..