Hej

I gårkväll lagade Niclas en riktig festmåltid, en fantastisk fiskrätt som inte gick av för hackor.

image

Snart ska här lags fisk…

image

Tyvärr ger inte denna bilden en rättvis bild av maten.

image

Pernilla, Bianca och Theo kom också förbi och ville äta med oss…jag är tydligen inte den enda som tänker på bloggen….he he

image

image

Som vanligt blir det alltid lite syskongnabb när Niclas och Pernilla träffas och den här gången diskuterades det om hur mycket ( procent) italienare dom faktiskt är. Och det råder ju delade meningar om det kan jag säga, men tillslut säger Niclas att han iallafall har ett temperament som en helitalienare och räknar man in hans farmors alla italienska procent så är han en halvitalienare ha ha…ja ni ser ju själva Pernillas min!

image

Jag kan också berätta att Pernilla hade väldigt roligt åt våra strumpor! Det blir väl sådär när man varit gift ett tag, man börjar dela på saker och till och med köpa likadana kläder… iallafall gör vi det, vi har likadana strumpor, pyjamas och onepeace…säg inte att vi är ensamma om detta, jag vet det är lite corny men sant!
Kram L

 1. Fin fisk och fin make.Sa kul att ni traffas sa ofta du och din och hans familj.

 2. Eva skriver:

  Receptet? Please?
  Kan du inte auktionera ut Niclas att komma hem till en bloggläsare och laga mat en kväll? Pengarna kunde gå in i ditt nya hemliga projekt för Cancerfonden…
  Bra idé va?

 3. signe skriver:

  Hej ! Det ser så gott ut ! Skulle så gärna vilja ha receptet. Håller Nicklas på att göra en kokbok ? Jag bara undra eftersom ”sig. Marie ” så gärna vill köpa hans bok.
  Härligt för er att ni snart åka till solen ! Men kan du göra lite mer reklam för dina kompisars hotel. Har aldrig varit på Sri Lanka men skulle hemskt gärna vilja åka dit.
  Ställer bara en massa frågor idag !! Skulle inte du kunna tänka dig att göra en hälsoresa dit där du utgår från din bok och också tipsar om en massa nyttiga recept ? Nicklas också om han vill !

  1. Marie skriver:

   Jag vet inte om han gör en bok, men jag tänkte att han kunde göra en;-)

 4. Marie skriver:

  Hej! Skulle gärna köpa en kokbok som Niclas gör!

 5. Det är verkligen underbart med män som är duktiga pa att laga mat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..