ANNONS

Pappersdag!

/

Idag är en sådan där dag som jag bara skulle vilja hoppa över, jag har skjutit upp denna dagen alldeles för länge så nu måste jag ta tag i den. Vad är det nu då för någonting som jag har skjutit upp? Jo BOKFÖRING!  Papper, papper och mera papper!!! Jag kan inte säga att jag är en person som brinner för just bokföring. Men man måste ändå sätta sig in i allt och gå igenom det. Det finns fler saker som jag tycker är väldigt  tråkigt och det är en sån normal sak som att öppna posten, jag tycker verkligen inte det är kul alls att öppna post. Det roliga är att av 20 brev så är det kanske fem som är viktiga. Resten kan vara allt mellan himmel och jord.

image

Puh… nu ska jag ta tag i dagens post!
Igår var jag på möte hos tele 2…

image

Som jag har lite roliga saker på gång med. Tele 2 har ju även tagit in mina inears till vissa av sina butiker runt om i Sverige. En rolig sak är att alla på tele 2 behandlar Frank som om han var en levande person….Just nu är har några från tele 2 åkt över till usa för att  spela in en reklamfilm med Frank i  eftersom det var svårare för Frank att ta sig till Sverige så fick dom åka till Frank…ja dom tar verkligen det där med frank på allvar ha ha.

image

Tänkte fråga vad ni brukar ge era barn till frukost. Jag kör på gröt, yoghurt, smörgås eller egg. Tar gärna emot lite fler idéer för detta börjar kännas tråkigt!
Kram L

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00