Pappersdag!

Idag är en sådan där dag som jag bara skulle vilja hoppa över, jag har skjutit upp denna dagen alldeles för länge så nu måste jag ta tag i den. Vad är det nu då för någonting som jag har skjutit upp? Jo BOKFÖRING!  Papper, papper och mera papper!!! Jag kan inte säga att jag är en person som brinner för just bokföring. Men man måste ändå sätta sig in i allt och gå igenom det. Det finns fler saker som jag tycker är väldigt  tråkigt och det är en sån normal sak som att öppna posten, jag tycker verkligen inte det är kul alls att öppna post. Det roliga är att av 20 brev så är det kanske fem som är viktiga. Resten kan vara allt mellan himmel och jord.

image

Puh… nu ska jag ta tag i dagens post!
Igår var jag på möte hos tele 2…

image

Som jag har lite roliga saker på gång med. Tele 2 har ju även tagit in mina inears till vissa av sina butiker runt om i Sverige. En rolig sak är att alla på tele 2 behandlar Frank som om han var en levande person….Just nu är har några från tele 2 åkt över till usa för att  spela in en reklamfilm med Frank i  eftersom det var svårare för Frank att ta sig till Sverige så fick dom åka till Frank…ja dom tar verkligen det där med frank på allvar ha ha.

image

Tänkte fråga vad ni brukar ge era barn till frukost. Jag kör på gröt, yoghurt, smörgås eller egg. Tar gärna emot lite fler idéer för detta börjar kännas tråkigt!
Kram L

 1. Susanne skriver:

  Bästa frukosten, kan även användas som desserter, mina tre barn älskar det.
  Mixa en avokado/pers m en halv kopp hallon – strö på lite kokos socker – servera
  eller
  Mixa en banan/pers m kakao (jag brukar ta 1-2 tsk) – servera. Använder du ekologiska ingredienser så får dem i sig bra med näring.

 2. Lotta skriver:

  Hej Laila !
  Tvärt mot dig så gillar jag bokföring 🙂 sitter med 4 andra tjejer på en liten redovisningsbyrå i stan och skulle gärna jobba med din bokföring. Hör av dig om du behöver hjälp! Lycka till med frukosten och tack för en bra och ärlig blogg.

  //Lotta

 3. Mitt barnbarn sover över ibland och då vill hon ha ”mormor’s” frukost som består av Smotthie,ägg och scones vilket jag tycker är en näringsriktig och bra start på dagen,Kram

 4. Fian skriver:

  Du är så söt med dina ”egg” 🙂
  Här hemma ärä bacon egg toast mushrooms warm tomatoes och slutligen like the iceing on the cake….HP sauce!!!
  Kan det BLI bättre??!!
  Jo- a jolly good cup of tea
  😀

  Men till de mindre blir det knäckis med makrill och nat. yoghurt. Mummsfillibabba

  1. Det heter faktisk ”egg” på norsk, så jeg reagerte ikke i det hele tatt. Det svåraste når jeg löser svensk korsord, er å vite når jeg skal skrive ”ä” og når jeg skal skrive ”e”. Fortsett med egg, Laila (ikke Lajla…)!

 5. i den åldern åt min dotter välling och sedan äggröra och macka lite senare. Nu är hon 5 och då äter hon mjölk och någon typ av flingor och macka. på helgen äter hon mer, ägg, pannkakor osv..

  Sonen som är 2 snart äter välling och sedan yoghurt med flingor och ev macka/ägg. Fil gillar ingen av mina, för tunt tror jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..