Jag är en usel bloggare!!

Förlåt jag har verkligen varit dålig på att blogga dom senaste dagarna!
Just nu händer det mycket i mitt liv, jag hinner inte riktigt med allt som jag vill hinna med. Jag har hamnat i något slags positivt flyt, ni vet ibland hamnar man i någon dålig spiral och man har otur i mycket. Men jag har just nu megaflyt vilket är jättekul. Det är så många projekt som är på gång som ni kommer att få ta del av det här året och det ska bli spännande att se vad ni tycker när allt är ute officiellt! Men jag kan säga att jag Sliter som ett djur bakom kulisserna!

image

Morgonen började med ett frukostmöte på Waynes coffee kl 830

image

Ja jag har mössa på mig inomhus! Jag tar av mig den när jag blivit tillräckligt varm, jag fryser så att jag får nackspärr där av mössan! Sen kan jag faktiskt säga att jag var med om en helskön lite äldre dam som jag och Liam träffade, vi var inomhus och Liam kom på att han hade glömt att ta av sig mössan och bad om ursäkt samtidigt som han hälsade på damen och tog av sig mössan samtidigt.

Den reaktionen Liam fick ifrån den äldre damen var nog långt ifrån den reaktionen som han hade räknat med. Jag tror hon vann Liams hjärta med en gång.
– varför ber du om ursäkt? Jag har aldrig förstått det där med att man inte får ha mössan på inomhus, det är en gammal och förlegad syn.
Liam sken upp som en sol och tyckte att den där damen var en häftig dam!

image

Efter morgonmötet så var det träningdax
Man måste Jytte vara på topp när man ska släppa en träningbok…. det rimmar ju inte så bra annars he he.

image

image

Efter träningen så var jag på ytterligare tre möten sedan avslutade jag med att åka förbi onepeace affären.

image

Liam har önskat sig en onepeace i kamouflage och nu har jag äntligen fått tag i en kamouflage onepeace, jag köpte faktiskt en till Niclas också!

image

image

Sen hittade jag en till mig själv också men den får ni se lite senare för just nu ser jag ut som ett vrak ha ha…
Nu ska jag kasta mig in i duschen för att sedan åka och hämta kit och fixa för fredagsmys….
Kram L

 1. Marie skriver:

  Behåll mössan på!!!! Till och med mina barn som är 14 och 16 får ha mössa och keps på sig i skolan Så det där med att ej ha mössa på sig inomhus är en rätt gammal tradition! En STOR eloge till dig som orkar ta alla dumma och otrevliga inlägg stor KRAM till dig
  Laila

 2. Gena skriver:

  Kan hålla med Sofie som undrar varför du inte hämtar Kit På min förskola får man ha barnen när man arbetar o åker till o från arbetet inte uträtta massa andra saker Kanske andra regler hos dagmammor vet ej bara en undran

  1. Annika skriver:

   Spelar roll!! Det har väl inte du med att göra?Förstår inte hur folk kan hänga upp sig på smäsaker,jag tänkte inte ens på det när jag läste inlägget!
   Kram till dig Laila

 3. Sofia skriver:

  Ta av mössan!

 4. Jenny W skriver:

  Var rädd om dig och glöm inte att pausa då och då för vill inte att du hamnar på akuten igen *kram*

 5. Linda skriver:

  Vad fina dom blev i onepiece dräkten. Vad kostar en sån? Trevlig helg och lycka till med alla projekt:) Ska bli kul att höra vad det är. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..