Godmorgon!

Hoppas ni haft en fantastisk mysfredag! 
Min slutade i en matförgiftning he he, jag mår bra nu men i gårkväll var det mindre kul!

Jag fick några frågor här på bloggen som jag tänkte besvara.
En av frågorna var varför jag sällan svara på frågor som ni läsare ställer. Det kan faktiskt finnas många anledningar till det och här kommer dom.

1. Om jag redan har svarat på frågan många   gånger tidigare, vilket händer väldigt ofta!

2. Om jag tycker att personen ställer sin fråga på  ett otrevligt sätt!

3. Om någon kräver ett svar!

4. Om det är en fråga som jag anser är en fråga för en utbildad psykolog

5. Vissa frågor kräver att man berättar själv och inte skriver en lång förklaring, eftersom den lätt kan misstolkas om man inte håller pennan rätt i handen. Sen så är det väldigt vanligt att många läsare inte läser igenom allt och kanske missar viktig information eller läser det själv med en negativ inställning och ser det från helt fel perspektiv.  Nej då är det lättare att svara live på en sådan slags fråga.

Den andra frågan som jag fick var just en sådan fråga som jag helst skulle berätta om live för att svaret är egentligen långt om man inte förstår,  för mig och alla som har egna företag är det glasklart!
Frågan var varför jag inte hämtade kit direkt när jag kom hem från jobbet…
Jag har 6 bolag och är egenföretagare,  jag jobbar även hemma, ibland jobbar jag bara hemifrån.  Mitt schema är inte som samma schema som en anställd har jag har inga fasta tider.
Tex vissa kvällar måste jag sätta mig och jobba kl tolv på natten för att Los Angeles ligger så många timmar efter oss, om det nu har med musik att göra som jag jobbar med i ett av mina bolag.

Igårkväll efter att jag nattat kit och skjutsat Liam till en kompis där han skulle sova över och samtidigt fira kompisens  födelsedag, så hade jag ytterligare ett möte eftersom jag har en deadline som ska hållas tills på onsdag.
Alltså jag jobbar även när barnen inte är i skola eller på dagis. Men då lägger jag arbetstiden efter att dom lagt sig.

Som ni förstår så finns det mer att berätta och förklara men det går inte i en blogg! Jag skriver heller inte om allt jag gör i mitt liv  här på bloggen dels för att ni skulle bli uttråkade och dels för att jag  vill hålla vissa saker för mig själv. Men kontentan är att när man driver företag så ser det lite annorlunda ut beroende på vad man nu har för slags företag. Hoppas detta svarade på en del frågetecken.

Någon undrade över vart mössan kommer ifrån den svarar jag gärna på igen, hm!

Kram L

 1. CarinaG skriver:

  Klart som sjutton att du inte vill berätta om precis ALLT du gör… lite privatliv måste du väl ändå få ha, du med 😉
  Trist med matförgiftningen, usch!

 2. Linda skriver:

  Bra skrivet. Jag förstår dig. Trist att du blev matförgiftad,inte kul alls. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram till bästa Laila.

 3. Sofie skriver:

  Eftersom det var jag som frågade frågan om förskolan vill jag bara skicka ett Tack till dig Laila för att du tog dig tid att svara. Och ja, klart att frågan hade varit kul att få svar på live då det finns så oändligt många aspekter att prata om. Eller något i den stilen! Tex att ni är två som är föräldrar till Kit, och att det inte har någon betydelse att du har ett möte på kvällen eller natten, om inte Kits pappa också jobbar då såklart. Jag är uppväxt med ett familjeföretag och är mycket väl medveten om att det är skillnad på att ha fasta arbetstider och inte. Dessutom skulle det då var okej att shoppa om man inte har fasta arbetstider men inte okej om man har det? Men oavsett är jag glad att du tog dig tiden! Du har ju faktiskt ingen som helst skyldighet att förklara dig för mig men jag är glad att du ville göra det ändå!

  Till er som jag uppfattar har kritiserat min fråga vill jag bara säga att om ni hade tagit er tiden att läsa min fråga hade ni förhoppningsvis förstått att jag verkligen inte ville vara någon polis eller skriva något illa om Laila. Jag är ett stort fan av henne och beundrar hennes kreativitet, livsglädje och hur professionell hon är. Kikar in på hennes blogg ofta för att jag gillar henne och absolut inget annat!

  Tack för mig! Och återigen tack till Laila för en kul blogg!

 4. Hej, har följt din blogg i bra precis ett år. Visste inte så mycket om dig men blev nyfiken när jag fick reda på att vi födde barn samma dag 2011. Jag skulle fylla 41 år när min son föddes och tillhör alltså dom lite äldre mammorna. Tycker om att läsa din blogg, du är klok och har integritet, det gillar jag. Men nu måste jag bara skriva och kritisera alla dessa viktigpettrar som ska lägga sig i allt djävla skit och pekpinna om magsjukor och hämttider. Till er, använd eran hjärncell till något viktigare. Till dig Laila, kram!

 5. Isa skriver:

  Har aldrig varit med i Idol är lite för gammal för det. Bara för att jag tycker att vissa saker är underliga som Laila och andra gör betyder inte att jag är hatisk. Dom snälla sakerna skriver jag med annat namn 😉 2-0 till mig. 4 barn och varit gift i nästan 15 år.

  1. Är det ett slags projekt i diverse bloggar då som du har? Varför skriva under olika alias? Vill du vara häxa under namnet Isa och den goda fén under ett annat? Hur tänker du då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..