Slappar dag!

Idag har jag traskat runt i min onepiece dräkt hela dagen, jag har busat och lekt med kit. Liam kom hem glad efter en mysig övernattning hos sin kompis och tog några bilder.

image

Jag lovade ju att visa min onepiece,  och det blev den här super skön och lite sportig, såg att jag missade några frågor som ställdes tidigare. Onepiece  butiken ligger på greveturegatan i Stockholm och min MTV tröja är från hm!

image

Vi har även hunnit med en japansk lunch, kit åt gyoza knyten med kyckling för första gången, vilket han älskade!

image

Mmmmmm…..lät det hela tiden!

image

Sjunga imse vimse spindel 700 gånger har vi också hunnit med idag. Kit har ett klipp med den låten på Youtube som han älskar, dom sjunger nämligen om en rocke spindel med en lite rockigare musikbakgrund till. Niclas har tyvärr jobbat idag på bröllopsmässan med lugna favoriter, så vi har fått leka själva här hemma men snart är han på väg hem och då ska vi ta en promenad! Kram L

 1. Nita skriver:

  Vilken snygg one piece.Ville även säga att mitt barnbarn som är 2 år nu har också gillat just ‘Rocky’ spindeln delen på Imse vimse spindeln sen hon va 3-4 månader 🙂 Gillar även rockiga låtar fortfarande 🙂
  Vill även tacka alla härliga inlägg som du lägger på din blogg o Niklas på Twitter 🙂

 2. Hejhej och tusen tack för en helt underbar blogg!
  När jag läste om Kit och Imse Vimse Spindel så bara måste jag få rekommendera en barngrupp som heter Duran och Molan! Min son fick deras skiva när han var nästan 1 år och älskar den fortfarande nästan 1.5 år senare! Och deras version av Imse Vimse Spindel är en omgjord We Will Rock you!
  Helt underbar grupp med roliga ock mysiga låtar, finns bl.a. På Spotify 🙂

  Kram Sanna

 3. Kära nån! Är hos syrran i Florida med min tre åriga dotter och ikväll skulle de baka choklad bollar men Sophia ville bara torka händerna och tvätta av dem. Snacka inte om paniken på stranden med sand på händer och mellan tårna. Min dotter är född med en tvättlapp i handen. Hon hatar smuts och oreda. Lite OCD över det hela…

 4. Linda skriver:

  Åh vad fin onepiece 🙂 jag blir sugen på att köpa en jag med. Tack för en bra blogg. Jag läser den varje dag. Själv jobbar jag hela helgen men är ledig på måndag då ska jag slappa:) söt han är lilla kit.

 5. en sån dag har jag+2 katter oxså haft idag,skönt ibland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..