En snabbis….

En snabbis på Pontus är vad det blev igårkväll,  snacka om att vara småbarnsföräldrar!

image

Söta Malin välkomnade oss och var våran värdinna under den korta kvällen!

image

Gud vad jag har längtat efter en ostronkväll,och jag var inte ensam om det!

image

 
Niclas och Linus var minst lika ivriga att få slänga i sig lite ostron.

image

Det var kul att vara ute med killarna, Pernilla skickade ett sms och var lite avis för att inte hon kunnat följa med, hon var tyvärr på ett jobb så det funkade inte den här gången.

image

jag kan berätta att första gången jag åt ostron så tyckte jag att det var riktigt äckligt,  men efter att ha prövat några gånger så var jag fast! Så nu har jag tyvärr byggt upp ett beroende ha ha…

image

Om man inte är en van ostronätare så är det bäst att börja äta ostronen med rödvinsvinäger med hackad rödlök och med en skvätt citron på, eller lite tabasco med en skvätt citron på, själv så gillar jag att variera mellan det och bara citron på.

image

Gud vad roligt vi har…….

image

Hurra för Twitter, den bästa uppfinningen!

image

Lite kul är det, med all Twitter och bloggande, här sitter vi tre och tar kort från alla håll och vinklar för att kunna visa vänner och bloggvänner vad vi gör en lördagkväll…vad hände egentligen?  1980 hade man ju inte ens en mobiltelefon som man kunde amvända och säga att man  tex var sen, utan då fick man sitta och vänta…eller ännu roligare om man väntade på att en kille skulle ringa som man var intresserad av, då satt man hemma framför telefonen och bara tittade på den, och när det väl ringde så slängde man sig över den gamla kobratelefonen för att se om det möjligen var han med stort H som ringde.
Ibland kunde man ju bli sittande där ett tag he he..

Iallafall så var det en jättemysig kväll som avslutades tidigt, jag och Niclas åkte hem och la oss i soffan och somnade…..
Det är vad jag kallar småbarnsföräldrar ha ha.
Kram L

 1. Anna skriver:

  Världens bästa Malin!!

 2. Selma skriver:

  mysigt!! Skulle lätt vilja äta ostron någon gång, har aldrig ätit det faktiskt! Haha sicken stor skillnad det har blivit med mobiltelefoner då och nu. Snart kommer man väl smsa varandra istället för att prata med varandra.. 😉 Kram <3

 3. Linda skriver:

  Vad mysigt:) har du på dig det breda armbandet med nitar på bilden? Jag har köpt en sån, jätte fin! Jag har jobbat hela helgen så imorgon ska jag slappa och sova länge:) kram till bästa Laila.

 4. Lena skriver:

  Laila jag skulle vilja att du visar vilka övningar man kan göra för att bli av med gäddhänget på armarna jag vägrar att ha linne och kortärmade tröjor på mig,tacksam för svar. Jag gillar att kolla din blogg.

 5. stina skriver:

  kolla in josefin t i top model hon äger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..