Underbara Zara!

I morse var jag på ett möte med Expressen och skulle köpa kaffe i caféterian och såg då huuuuur mycket godsaker och godis som helst där. Det var jobbigt att bli så frestad, för just nu håller jag som ni vet på med mitt tränings och kostschema igen. Och då är min syndardag på lördag. Typiskt då att de hade just mitt favoritgodis som är så svårt att få tag på.

Men en sak som var väldigt kul var att man på mötet visade mig denna artikel som finns i dagens tidning. Hennes nya EP har fått en jättebra recension och fyra getingar. Så himla kul!!!!

Zara har även en ny video ute på Youtube med en ny låt som heter Under my shades.

[youtubeplay id=”UA84Uc3Ek5M” size=”medium”]

Och ni som inte sett/hört hennes första låt kan se den här.

[youtubeplay id=”gdzJ9wyV3QU” size=”medium”]

 

Ha det bra!

/Laila

 

 1. HEJSAN!
  Hon är jätteduktig. Gillar den lugna låten mycket. Hon sjunger med mycket fin röst. Visst låter hon som Rihanna vem skulle inte vilja låta som Rihanna. Rihanna är en jätte duktig sångerska. Älskar hennes låtar och hennes rena röst. Det gör ju inget att hon låter som Rihanna vem skulle inte vilja låta som hon (eller se ut som hon).
  Den andra låten låter som många andra låtar jag har hört men den var okey.
  Lycka till !!
  Från en som sjunger hellre än bra typ överallt.

 2. Sara skriver:

  Älskar dragsters!!!

 3. Nina skriver:

  Vilket uttryck:) Rösten berör och hon är vacker. Bara att förvalta detta.

 4. fia skriver:

  Hon är så grym. Lyssnade för första gången på henne idag när jag gick en prom. Fick tårar i ögonen o lyssnade om o om igen. Sen fick min son lyssna. Han hade redan lyssnat flera ggr o var helt såld. Sen ikväll slog det mig. Är det inte hon som laila bloggat om. Jo visst var det så. GRYMT

 5. sofia skriver:

  Hej Laila!
  Fört vill jag bara hålla med om att Zara larsson är grym, vilken 15 åring. Hennes röst är helt magisk och låtarna känns riktigt rätt i tiden!
  Rihanna likanande, nja. Vad spelar det för roll? Rihanna har ju uppenbarligen lyckats riktigt bra så det är väl grymt om man gör låtar i samma klass som henne!
  En sak som jag aldrig slutas att förvånas av här är alla er på bloggen som städigt tycker så omvänt, speciellt du ISA. På riktigt, jag undrar verkligen hur du känner när du kliver upp på morgonen. Undra vem jag ska trycka ner idag? Det måste vara så rent ut sagt jävla trist att vara sååå negativ som du är och typ att behöva vara dig. Stackars din familj och kollegor om du har några? för du kan ju knappast sprida glädje. Har du ställt dig själv frågan, undra hur folk uppfattar mig? Du har ju uppenbarligen inte lärt dig att om man nu tycker så himla illa om en blogg, viss person, artist osv att vissa saker håller man för sig själv. Inte bara i respekt mot andra utan också inte minst när det man säger antingen är helt fel (Zara anfådd mellan meningarna, kom igen?) eller för att ANDRA tycker att man verkar helt hjärndöd. Mina ord är hårda men jag är faktiskt riktigt, riktigt trött på att se ditt namn bland kommentarerna. Hoppas att du och många andra får sig en tankeställare när ni läser att sprid glädje istället och beröm. Jag lovar att livet blir roligare och att man får ut med av det.
  Ja det var bara det, mitt helt fria yttrande!

  Sofia

  1. HS skriver:

   Håller med dig till 100% Sofia. Man blir så ledsen över att människor ORKAR vara så sjuk ELAKA…
   Har en 15- årig dotter som besöker Laillas UNDERBARA BLOGG varje dag och reagerat starkt över Isas dagliga elaka kommentarer. Så hon har idag lämnat en kommentar på Isas blogg, som Isa har inte kommenterat ännu (alla kommentarer på Isas blogg granskas innan dessa publiceras. Snacka om att vara rädd att olämpliga kommentarer hamnar till allas åskådning.
   Min dotter lämnade följande kommentar:
   ”Om du har inte något snällt att skriva överhuvudtaget behöver du inte skriva alls då det kan såra någons känslor.Är negativ yttrandefrihet något du använder mot dina vänner face to face eller är det bara mot kändisar på internet? Själv är jag en tjej på nästan 15 år och kan inte förstå hur du kan ta din yttrandefrihet till en sån nivå, aldrig att jag skulle vara stolt om min mamma betedde sig så…”
   Spännande vilket svar hon får på detta…

  1. Åsa skriver:

   Håller helt med dig åsikter har man rätt att ha men jag tror att den där ISA tycker om att få uppmärksamhet o det får hon genom att vi har åsikter om henne men jag tycker att följer man kända o okända bloggare så gör man det inte för att kritisera personen utan att man är följer bloggaren för man gillar att läsa o följa det vardagliga livet skulle aldrig följa en blogg om jag hela tiden skulle vara kritisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..