Måndag morgon!

Ja, då sparkade veckan igång igen! Hoppas att ni alla Har hunnit slappa riktigt ordentligt och återhämtat er med energi. För mig har helgen varit kalas.
Jag och Niclas tog en promenad igår och träffade Småland som han kallas för.

image

Småland plöjer bort all snö på vägarna på Lidingö,  ja inte alla, hade önskat att han hade tagit bort all snö på våran gata då hade vi kanske haft kvar våra buskar på framsidan!

image

Niclas skulle självklart upp och heja, vad är det egentligen med killar och stora maskiner?

image

Kit som också tycker om allt med motorer på så oj….oj hela tiden.

image

När vi varit ute ett tag så åkte vi hem och drack varm choklad, medan kit röjde i köket. … man skulle kunna tro att vi har en hundvalp.

image

Men det är det inte här lämnar han brottsplatsen tagen på bar gärning!

image

Avslutade kvällen med ett möte med Zara och  hennes mamma Agneta i stan, Zara har precis spelat in en video som jag tänker lägga upp här lite senare. Snart ska det bli ett låtskrivarcamp för Zara och lite andra artister i Los Angeles,  det innebär att en massa låtskrivare samlas under ett tak och skriver låtar tillsammans för bla Zara, Anders är en av dom som vill åka dit i februari och skriva lite. Ja det är en spännande tid för Zara just nu och man kan ju knappast ha börjat bättre än en första plats på iTunes! Kram L

 1. Maria A skriver:

  Vill säga att Zara är grymt duktig och kommer att bli Sveriges nya stjärnskott! Duktig och begåvad med en otrolig skön och vacker röst! Lycka till!

 2. Linda skriver:

  Ok kul:) ha en bra måndag!

 3. Eva skriver:

  Haha är du från stan eller;-))
  Det var nåt nytt att man plöjer snö, hihi
  Plogar kanske han gör:-))
  Plöjer gör man på åkrar där det finns jord;-)
  Stor kram till dig!

 4. Morrn Laila jag lyssnar just nu på Zara de spelar låten på mixmegapol Väldigt bra låt och Zara’s röst kanon,jag hoppas Anders är med o skriver till henne,ni har ju haft en myshelg och om du är trött på snön klaga på din man då,Kram

 5. Cina skriver:

  Haha;) Maskiner maskiner..
  Har en fundering.. På bilden där Kit ”rymmer” skymtar en sparkcykel tror jag;) Vi har själv en halvåring här hemma och igår när jag satt o kollade leksaker på nätet hittade jag en Ducati sparkmotorcykel!! ( till vår lycka då vi är MC fantaster) Tycker Kits påminner om denna och undrar om det kanske är en sån?? I så fall, vad tycker ni om den? Är den super plastig? Vi funderar på att köpa den till hennes 1-årsdag:)
  Tack för en topp blogg:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..