Regn och rusk!

Vilket fantastiskt väder vi har haft här i Stockholm idag…not!! Det har regnat och duggat hela dagen, det har till och med känts som om någon har sprungit och jagat mig med en blomspruta och sprejat vatten på mig så att man är lite småfuktig hela tiden.

image

Morgonen började med en dusch och  fixning av håret, hade jag vetat att jag skulle se ut som en blöt katt lite senare, så hade jag inte stått och fönat håret och lockat det som jag nu gjorde denna morgonen.

image

Sen bar det av till cafe mocco där jag gjorde mina första intervjuer för min kom i form bok.

image

Och här sitter katten..he he

image

En smarrig frukost som denna är aldrig fel, jag Har faktiskt något liknande i min kom i form bok.
Sedan tog jag en snabbis på gymmet och träffade chico. ..

image

Jag såg först inte att lilla chico låg i väskan och myste på hyllan,  jag blev ganska chockad när väskan rörde på sig och chicos huvud stack ut.

image

Puss, puss..

image

Så himla söt, men vems lilla vovve är du? Jo han heter Philip och jobbar som pt på gymmet, och har ni lust att kolla in hans tränings blogg så är det bara att gå in på www.ptphilip. se

image

Zaras mamma var också på gymmet för att träna en liten stund, tror att vi blev lite skrattiga ett tag efter att ha skojat med pt Anders he he inte lätt att ha två tjejer som gaddar ihop sig. Agneta fyller år idag så hurra för det, starkt att gå och träna på sin födelsedag. Men jag vet att hela familjen ska äta och fira på café Beirut ikväll.

image

Åkte vidare på möten, möten och fler möten för att sedan komma hem till familjen och Niclas hade lagat asiatiska kycklinbollar med chitakisvamp mums vad gott, och receptet det kommer i kom i form boken!  Nästa vecka så kommer ni att få se ett av mina projekt som jag jobbat på men hållt hemligt, och det ska bli kul att se vad ni tycker kram L

 1. Katta skriver:

  Väntar med spänning på din bok! Vet inte om du har skrivit när den ska komma ut, i sånna fall har jag missat det. När kan man köpa den och vart? // Katta

 2. fia skriver:

  56 kilo.. det är bloggen som kan mat. laila nu oxå ge ut bok..hahahaha

 3. Annette skriver:

  Vad är det för gott i de små glasen ;)??? Ser smarrigt ut! Kramar

 4. Linda skriver:

  Åhhhh guuuud sååå sööööt hund 🙂 ja det ska bli så kul att få höra vad det är för projekt. Godnatt bästa Laila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..