Trött!

image

Nu tänker jag gå och lägga mig, barnen och Niclas sover redan, kit kommer säkert att vakna några gånger inatt för att få en slurk välling, så om jag ska vara pigg imorgon så är det läggdags även för min del. Det var ett tag sedan jag hade en frågestund och jag har sett en del frågor i kommenstartfälten, så om ni har en fråga ställ dom i detta inlägget så ska jag svara på så många jag hinner kram L

 1. Marie skriver:

  Hej Laila, jag ser med spännin fram emot din bok! Innehåller den möjligtvis övningar som man kan göra hemma? Är det för sent att anmäla sig till din ”kom i form grupp” eller vad du nu kallade den?
  Tack för en rolig blogg!
  Kram Marie

 2. Sandra skriver:

  Hej.

  Jag undrar vilken parfym du har just nu? har du ngn favorit du ofta går tillbaks till?

  Kram Sandra

 3. Hej Laila, Tack för en bra blogg! Jag undrar när du och Niclas sov ifrån Kit första gången och om Niclas ska vara pappaledig? Kram

 4. Anna skriver:

  Hej!
  Kommer du sitta i Idol juryn i år? Du och Anders måste! Det är ni som gör Idol!!

  1. Helen skriver:

   Håller med du Anna 🙂

   Kramar från Boden 🙂

 5. Linnéa skriver:

  Hej Laila!
  Jag heter Linnéa och fyller snart 16 år!
  Jag har sedan jag var liten drömt om att få bli en stor sångerska och sjunga inför stora publiker, och jag försöker verkligen med allt för att nå dit. Jag skickade några demos till olika skivbolag för en vecka sen, och jag undrar då hur lång tid du tror att det tar innan man får svar (OM man får svar vill säga)?

  Jag sjunger många låtar med ”power” i, som tillexempel ”Impossible” av Shontelle, ”Ain’t no other man” av Christina Aguilera (osv).

  Några covers på youtube som jag gjort…
  http://www.youtube.com/watch?v=fjCO4FnrMew

  Älskar din blogg förresten! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..