Present!

Hej på er alla underbara läsare, ser att ni har många frågor och jag ska försöka svara på så många jag hinner tills ikväll! 

image

Jag glömde ju visa min fantastiska present som jag fått av Kit, man ser ju klart och tydligt att han ärvt min design förmåga he he. Vem vet det är kanske han som tar över Rock by Sweden när han blir stor!

image

Han verkar också ha en väldig förkärlek till skor…..stora skor typ storlek 42!

image

Kit ska traska runt i Niclas skor här hemma och nåde den som försöker ta av honom skorna, då slänger han sig på magen på golvet och skriker!  Han blev inte glad när han inte fick ha på sig skorna till dagis men förhoppningsvis så har det gått över nu. Jag bara bävar för trotsåldern. ..Liam var riktigt jobbig under en period,  och jag tror att Kit har fått samma temperament! Men jag löste det problemet med kulor!  Jag hade helt enkelt en tom skål som jag fyllde med kulor varje dag när han var snäll och när han inte lyssnade så fick han ingen kula, och om han fortfarande var trotsig och inte ville lyssna så kunde  det även hända att jag fick plocka bort en kula. Men belöningen i slutändan var att när skålen var full vilket kunde ta några veckor så fick han en liten leksak ( något billigt litet) och det fungerade bra under den perioden. Idag när Liam själv ser Kit när han kastar sig på golvet och skriker i protest så kan han inte fatta att han själv betett sig så. Han skrattar och undrar hur man står ut som mamma och pappa och tycker faktiskt att det är lite kul!

image

Nu ska jag precis sätta mig  och äta lunch kram L

 1. Anna skriver:

  Hej

  Jag undrar om du har några tips på hur man ska göra när det är avundsjuka mellan två vuxna syskon ? Då den ena är svartsjuk på den andra, för att hon har det bättre ekonomiskt , kärleksfullare familj och gör mycket tillsammans. Medans den andra familjen för allt på egen hand, och inte tillsammans. Tänkte på om du har erfarenhet, när ni är många syskon och du är känd osv. Du verkar vara så klok och kanske har nåt svar på detta. Tack på förhand !

 2. Sara skriver:

  Det är något med vuxenskor. Mina söner gillar framförallt mina klackskor. Jag har några grymma foton på min äldsta son när han spelar innebandy iförd döskallepyjamas och mina svarta pumps. Def. kandidater till studentplakatet!! 😉

 3. Karin skriver:

  Jag fattar nog inte riktigt – skulle en 1-åring ha gjort halsbandet? Tror inte min 4-åring skulle greja det, men han avskyr ju pyssel.

 4. GRILL skriver:

  Oh shit bandit och pommes frittes, stor bokstsav på namnet Kit. Fin blogg

 5. Vill bara meddela dig vilken underbar bemötande / service på kundtjänst! Det gällde en reklamation!! Super Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..