ANNONS

Morgon möte med Pernilla????

/

Efter att ha ringt Pernilla ett par gånger och smsat så började jag bli orolig att hon fortfarande låg och snusade i sängen. Jag är ju inte den enda tidsoptimisten i vårat gäng kan man ju lugnt säga!

image

”Bröt” mig in hos Pernilla och hittade henne……

image

Men godmorgon goa svägerska!!! Jag mötte en trött Pernilla som precis klev upp ifrån sängen när hon hörde mig på nedervåningen. – Åh..eh… jag är på g…sa en trött Pernilla! Eller hur ha ha, nu sitter jag och väntar i bilen på att Pernilla ska komma och ser man på där är hon ju he he…

image

Nu åker vi till kontoret kram L

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00