På Nikis!

Godmorgon! Jag hade tänkt lägga in ett blogg inlägg igår innan jag skulle sova så här långt hann jag! Nu är det jag som hoppar i säng, den här dagen har varit riktigt bra,

image

Ja, mer än så blev det inte för jag började att tänka på vad som hade varit riktigt bra och sedan somnade jag med mobilen i handen he he. Nu är jag iallafall vaken och jag Niclas och barnen har åkt till Nikis i Täby! Jag och Liam brukade åka till Nikis väldigt ofta när vi bodde i Täby speciellt på vintern. Så idag fick Kit åka till Nikis för första gången och jag kan säga att det blev en hitt!

image

Liam var inte själv mycket äldre än kit när jag drog runt med honom och puffade på honom så att han kunde ta sig upp i klätterställningarna. Nu är det Liams tur att få puffa och släpa på Kit uppför alla roliga saker.

image

Jag och Liam försökte få upp Kit på den här rutschkanan …

image

Jag kan säga att det hade hamnat på Sveriges roligaste klipp om någon hade filmat. Jag trillade själv ner med Kit fem gånger innan jag lyckades få Kit så högt upp så att Liam nådde hans hand och kunde dra upp honom den sista biten.

image

Och tillslut fick Kit åka ner för den största rutschkanan och herre vad det gick fort. Weeee skrek Kit när dom åkte ner.

image

Nu är det fikadax, kram på er L

 1. Finns inget roligare än lekland, både för mamma&pappa & barnen 😉 Kan verkligen tänka mig hur uppskattat det var!

 2. Linda skriver:

  Låter som ni haft en härlig söndag.

 3. Vad kul för Kit och Liam. Kan tänka mig att det är poppis på såna ställen. Skönt att ni tillslut fick upp Kit till Liam, hade varit kul att se 🙂 vad synd att ingen filmade då….hehe.

  Ta hand om dig
  kramar Sandra

 4. Anki skriver:

  Ni lär nog va lika trötta alla fyra efter en dag med mycket lek o fart 😉
  Önskar er en fortsatt härlig söndag! Här blir man inte precis glad när man tittar ut och ser en massa stora snöflingor som faller utanför mitt köksfönster. Men det är väl bara att dra på sig sina varma kläder och ge sig ut med hundarna…
  Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..