Under timmen

Riktigt nöjd med årets första lopp med tanke på att en förkylning och semester i fjällen gjort att jag inte kunnat träna så som jag ville innan.
52 minuter och 52 sekunder.
Det var kallt innan starten. Lite svårt med kläder när det ligger runt nollan i grader och man inte vet om det skall vara mulet eller sol.
Idag blåste det ganska kraftigt också och då börjar man snabbt frysa.
Till sista blev det en undertröja, en lager två-tröja, en vindjacka och en extra värmande väst över. Kompressionsbyxorna, mössa och vantar.

20130324-153612.jpg

 

Tjejer från Actic hjälpte oss att hålla värmen i startfållan. Det är alltid lite trångt så man får hoppa och vifta försiktigt.

 

20130324-153624.jpg

 

Många som hade stora packningar med sig idag. Smidiga skyltar visar vart man kan lämna in sin ryggsäck. Det många glömmer bort är att man är otroligt frusen när man kommer i mål och då är det skönt med en extra tröja/jacka och ett par överdragsbyxor.

20130324-153633.jpg

 

Själv tog jag med mig min mamma som påhejare och lite klädhållarservice.

20130324-153647.jpg

 

Underlaget var grus, snö och stora vattenpölar man fick kryssa mellan. Men banan var fint preparerad och inga broddar behövdes. Lite kallt om tårna första biten och jag lyckades dessutom med konststycket att direkt efter start få ner en sten i skon. Fick stanna och fiska upp den efter 2 kilometer.

20130324-160530.jpg

 

Smått ledbruten och det krävdes en lång varm dusch för att återfå värmen i kroppen.
Undrar just hur benen känns i morgon..

Fortsatt trevlig söndag!

/Linda

 1. Hej
  Vet inte om det är rätt att kommentera här men jag har förbeställt Lailas kom igång bok sedan lång tid tillbaka men den har inte dykt upp och vad jag vet så kör inte posten ut på långfredag vilket innebär att jag inte har boken till den 1 april då ni drar igång. 🙁 Surt tycker jag… /Lotta

  1. Jag håller med dig!! Jag väntar också, det hade varit skönt att få boken och förbereda sig lite innan. Läsa igenom lite recept och sånt.
   Men den som väntar på nåt gott…

  1. Ewa skriver:

   Hej
   Jag har också beställt men ej fått boken ännu ????

  1. Lajnda skriver:

   Hann inte heller få boken, men vi får väl improvisera lite på måndag då. Själv tänkte jag börja den dagen med en promenad på Ica (har ca 5km dit) och köpa hem lite god nyttig frukost istället för vitt bröd!

 2. Hanna skriver:

  Riktigt bra, impad över tiden!

 3. Bra Linda! Kan tänka mig att många hoppar över om det är lite kallt.
  Den där känslan av att vara helt slut i kroppen kan vara ganska härlig när man kryper upp i soffan 😉

 4. Lisa skriver:

  Det var en bra tid! Jag gav mig ut på en runda i veckan och sprang 5 km på 29 minuter. Det var jag nöjd med. Har aldrig provat att springa 1 mil men det skall bli mitt mål denna säsong!
  Vad sprang du med för skor när det var blandat underlag?

 5. Mona skriver:

  Grymt sprunget Linda! Vilken bra tid! Nu blev jag peppad till att börja springa igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..