Godmorgon!

Gissa om jag blev glad när det stod en kanin utainför dörren när jag kom hem igår! (Och ja jag vet vem det kommer ifrån)

image

Liam som också precis hade kommit hem blev i eld och lågor och började yra som Gollum i sagan om ringen
” precious, my precious” sa han om och om igen samtidigt som han höll i den stenhårt tills jag sa – ok det är ju ändå påsk snart så öppna den då!

image

Oj vad glad han blev, pappret flög av och….

image

Sedan så var inte kaninen så fin längre!

image

Men han fick hjälp…..

image

Hm…Johan vad har du i munnen?

image

Kit fick också smaka en lite…

image

image

Mums…

Igår hade vi en middag här hemma med Niclas gamla vänner Thomas och Mari.  Thomas och Mari bor i Kina och det är Mari som vi jobbar tillsammans med i Kina för Rock by Sweden.  Hon håller koll på fabriken där nere åt oss vilket är skönt.  stackars Mari när hon först kom hem till oss hade hon på sig en jättefin kashmir tröja, men tyvärr så råkade Liam välta ett glas rött vin som hamnade rakt i knäet på Mari…så den fick vi snabbt lägga i blöt för att få bort vinet så att det inte skulle bli några fläckar.  Och jag kan säga att turen var på vår sida puh…

image

Mari fick låna en av mina Odd Molly tröjor och 30 minuter senare så såg den ut så här….

image

Inte nog med att Liam spillde rödvin på stackars Mari, kit var inte bättre han…kit lekte med våran skurmopp och skaftet kom åt ett glas vittvin på bordet som självklart flög ut på Mari. Så det var bara att gå och hämta ytterligare en tröja till Mari.

image

Är det fler som har det så här??? Detta är ju helt galet….jag var tvungen att ta kort på Kits matplats för det här var nog det värsta Jag sett hittills!  Och självklart så ska det vara det värsta när vi har ett par vänner som kommer över på middag. Och för att verkligen visa hur duktiga mina barn kan vara så kastar vi två glas vin på en av gästerna med ha ha.

image

Efter middagen så hoppade Johan och Liam i bubbelpoolen.

image

Och kastade sig lite i snön för att sedan hoppa tillbaka i det varma vattnet. Ja, det blev en härlig kväll trots allt kram L

 1. Hej ! Detta blir min första kommentar till någon..Har alltid varit lite för feg för sånt.
  Men följer din blogg och är avund för all energi som ni har. Känns som ni har 24timmar på ett dygn som en annan önskar, Fortsätt så .. Så kul att följa er och erat gäng och framför allt din karriär,,Önskar dig även en Glad Påsk.. Mvh Åsa i Ludvika

 2. Vad kul att ni med fick påskharar, såg att Pernilla och barnen fått det med. Snäll person som delar ut godis så här till påsk.

  Men ajdå vilken osis att Mari fick vin på sig och både rött och vitt. Så typiskt.
  Jaja det är sånt som händer när man har barn 😉
  Tro dina barn är världens bästa ändå. Det är ingen fara att det böi så ibland. huvudsaken är ju at ingen kommer till skada på nåt sätt.

  Se härligt ut att bada badtunna, gött.

  Må så gott Kramar Sandra

 3. Men oj så härligt att se er göra som oss i norr, har ni bastu också?

 4. Linda skriver:

  Vem har skickat choklad haren? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..