ANNONS

Godmorgon!

/

Gissa om jag blev glad när det stod en kanin utainför dörren när jag kom hem igår! (Och ja jag vet vem det kommer ifrån)

image

Liam som också precis hade kommit hem blev i eld och lågor och började yra som Gollum i sagan om ringen
” precious, my precious” sa han om och om igen samtidigt som han höll i den stenhårt tills jag sa – ok det är ju ändå påsk snart så öppna den då!

image

Oj vad glad han blev, pappret flög av och….

image

Sedan så var inte kaninen så fin längre!

image

Men han fick hjälp…..

image

Hm…Johan vad har du i munnen?

image

Kit fick också smaka en lite…

image

image

Mums…

Igår hade vi en middag här hemma med Niclas gamla vänner Thomas och Mari.  Thomas och Mari bor i Kina och det är Mari som vi jobbar tillsammans med i Kina för Rock by Sweden.  Hon håller koll på fabriken där nere åt oss vilket är skönt.  stackars Mari när hon först kom hem till oss hade hon på sig en jättefin kashmir tröja, men tyvärr så råkade Liam välta ett glas rött vin som hamnade rakt i knäet på Mari…så den fick vi snabbt lägga i blöt för att få bort vinet så att det inte skulle bli några fläckar.  Och jag kan säga att turen var på vår sida puh…

image

Mari fick låna en av mina Odd Molly tröjor och 30 minuter senare så såg den ut så här….

image

Inte nog med att Liam spillde rödvin på stackars Mari, kit var inte bättre han…kit lekte med våran skurmopp och skaftet kom åt ett glas vittvin på bordet som självklart flög ut på Mari. Så det var bara att gå och hämta ytterligare en tröja till Mari.

image

Är det fler som har det så här??? Detta är ju helt galet….jag var tvungen att ta kort på Kits matplats för det här var nog det värsta Jag sett hittills!  Och självklart så ska det vara det värsta när vi har ett par vänner som kommer över på middag. Och för att verkligen visa hur duktiga mina barn kan vara så kastar vi två glas vin på en av gästerna med ha ha.

image

Efter middagen så hoppade Johan och Liam i bubbelpoolen.

image

Och kastade sig lite i snön för att sedan hoppa tillbaka i det varma vattnet. Ja, det blev en härlig kväll trots allt kram L

22
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00