Signering av kom i form boken!

Hallå! Sitter just nu och har kramp i fingrarna av allt skrivande…

image

Dom tvåhundra första förhandsbeställda böckerna blir signerade av mig och det är det som jag håller på med just nu. Så om ni får ett signat ex så vet ni att ni var bland dom tvåhundra! Jag blev väldigt glad över att få veta att det har varit väldigt många av er som har förbeställt boken, till och med så många så att mitt förlag inte varit med om något liknande. Jag hoppas att du blir nöjd med boken och att du hakar på mig den 1 april då kom i form klubben körs i gång under kom i form fliken!

image

Så tack för din förbeställning och kul att du vill komma i form med mig.

image

Tidigare idag så åkte jag och träffade upp pt Anders för att ge honom ett exemplar!

image

Mama kom ju ut i dagarna och i det nya numret så är det ett reportage om boken, kul!

image

image

I morgon smäller det alltså, ett år senare och den är äntligen här!!

  1. Irriterande när inte posten fungerar, inte fått min bok än!
    Man får väl tänka vad men stoppar i sig på måndag och tisdag och träna lite själv!
    Väntar med spänning!

  2. Hej Laila! Jag fick hem din bok i brevlådan idag och är SÅ nöjd! Jag har en son på 5 månader så även jag har gravidkilon kvar att bli av med.Det ska bli spännande att se vad det ger för resultat, hoppas på ungefär som du, 5 kilo/månad!

  3. Snyft.. Inte fått boken.. Väntar och väntar.. Kram

  4. Har beställt, det var väl snällt??!!!!!!!! Kram tll dej från mej!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..