ANNONS

Nu händer det grejer!

/

Nu drar saker och ting igång med raketfart!!! Som ni vet så blev ju jag kontaktad av d.Brand för ett tag sedan, efter att dom hade läst på min blogg att jag skulle släppa en träningsbok. Jag blev erbjuden att designa en kollektion träningskläder tillsammans med dom vilket jag tackade ja till, och idag kom dagen då vi fick se provkollektionen som vi alla blev riktigt nöjda med.

image

Både David och Damon var nöjda och själv så tyckte jag att alla prov såg fantastiska ut!

image

Dom flesta plaggen kommer att göras i svart och rosa och vissa även i vitt till en början, tanken är att lansera allt i sommar vilket ska bli otroligt spännande.

image

Här är några av ritningarna som vi suttit och gjort för några månader sedan och nu är proverna äntligen här hurra! Kram L

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00