Chockad och ledsen…

Idag vaknade vi upp till en fruktansvärd nyhet. Vi fick reda på att, Leif Klatzkow, en vän till mig och Niclas blivit rånmördad. Det är svårt att ta in att något sådant här kan hända och jag och Niclas är djupt chockade och ledsna över det som har hänt. Leif var en underbar och fin och begåvad människa. Alltid snäll och omtänksam.Våra tankar går nu till hans familj.

IMG_4495

/Laila

 

 

  1. Tack Laila för dina varma ord och tankar om min bror Leif och tack för alla dina vänners fina kommentarer här på din blogg. Leif är djupt saknad, vi har inga ord som kan ersätta sorgen i våra blödande hjärtan. Jag vet att Leif var väldigt glad och smickrad att få designa och göra Era ringar till bröllopet och fina blev dom. Han var en synnerligen unik, kärleksfull och kreativ person, han förtjänade inte att bli mördad på detta bestialiska sätt. Lev väl och ta hand om Er.//kram – Tommy med familj.

  2. M skriver:

    Kärlek och styrka till Leifs familj!

  3. Sänder mina tankar till hans familj…….

  4. Julia skriver:

    Beklagar sorgen. Så fruktansvärt! Tänker på er och hans familj. Kram Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..