ANNONS

Biltvätt!

/

I morse så fick Niclas för sig att tvätta bilen,  tur att han gillar att hålla på med sånt själv så tycker jag att det är riktigt tråkigt!

image

Dock är jag nog ensam i familjen om att tycka att det är tråkigt. ..

image

Även Kit var väldigt intresserad!

image

Efter biltvätten så gick vi in och kollade på Nicke och Nilla. Kit brukade ju älska Baby Einstein men nu är det Nicke och Nilla för hela slanten.  Framförallt älskar han alla låtar och en av favoriterna är diskho med katten Musse. Det är ju Niclas som är katten Musse och sjunger den. När Niclas själv sjunger med här hemma då ser man att tankarna flyger runt i huvudet på Kit, han tittar på datorn och samtidigt på Niclas som står och gör samma saker och sjunger likadant som katten Musse. 

image

Fick höra av Maggan att det tydligen fanns färsk välling,  Och det vill man ju självklart pröva. Så igår kom det en bil som kom och lämnade vällingen här hemma, det ingår nämligen hemkörning vilket jag bara älskar. Så ikväll får vi se vad kit säger om det blir en hiss eller diss!  Ikväll ska jag och Niclas gå på
Let’s Dance  det har blivit någon slags tradition att alltid gå live på första programmet och det är alltid lika kul att träffa alla dansarna som man spenderade flera månader med när man själv var med! Kram på er L

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00