Påskafton i Skedvi

Är vi och hälsar på Niclas bror Peter i Skedvi.

image

Peter flyttade ifrån Stockholm till en fantastisk villa vid vattnet i Skedvi.

image

Det är verkligen vackert här ute, och vi blev genast bjudna på lite champagne på verandan av Peter och Michaela, och vilken fantastisk utsikt det var ifrån verandan.

image

image

Det blev lite rundvandring också och det som genast blev Niclas favorit rum var inget mindre än….

image

Detta rum he he..

image

image

Helt sjukt, de har ett helt rum som kylskåp precis som reklamen för Heineken! Alla killars dröm, jag frågade efter den stora garderoben för alla skorna som finns i reklamfilmen men tyvärr så fanns det bara ett kylrum.

image

Nu lagas det mat för fulla muggar och vi ska straxt sätta oss ner och äta, kram L

image

 1. Sari skriver:

  Vilket fint boende de verkar ha. Kan tänka mig att de stortrivs. Rent ekonomiskt får man ett helt annat boende där mot vad man för samma peng får i Stockholmsområdet. Hur funkar det jobbmässigt? Jobbar de i närområde, på distans eller veckopendlar?

 2. Petra skriver:

  Vilket underbart hus och läge, härligt att man kan bo så. Livskvalité!

 3. Linda skriver:

  Hej Laila,
  Jag beställde din Kom i form bol vecka 11 och pratade med förlaget och de sa att dem skulle skickas v 12 men jag har ännu inte fått den. Det börjar ju imorgon så jag undrar hur jag går tillbäga då med maten och träningen? Kan du maila mig de första dagarna så att jag kan sätta igång?
  Vet du när boken kommer när jag beställde den så länge sedan?
  Tack o ser fram emot 1månad framöver,pepp pepp!!
  //Linda

 4. bim skriver:

  Har inte bloggat innan men nu inser jag vilket löjligt tidsfördriv det kan bli. Ta, del av offentliga personers liv i vardag . Man börjar, läsa, läsa, sen man på ngt vis fast. ? ! Glömmer vi verkligheten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..