ANNONS

Kom i form!

/

Hej på er, i morgon så är det ju tänkt att min mini kom i form klubb ska sparka igång, men tydligen så är det flera av er som ej fått boken ännu. Så för att kunna göra något åt den saken så skulle jag vilja att ni som beställt boken och ej fått den ännu mailar mig på kontakt@modernmom.se
Så löser jag det, det är ju självklart att ni ska kunna vara med från början av kom i form klubben. Jag löser det via mail till er så länge tills ni fått boken.

Skriv vart ni beställde boken och när ni beställde boken så att jag kan ringa och ta reda på när boken kommer hem till er.

image

Jag skulle vilja att alla som nu vill vara med i kom i form klubben mailar mig på kontakt@modernmom.se mest för att det är kul att se hur många ni är samt att jag kommer att försöka hitta på lite roliga saker för er, kanske en kom i form träff till och med i sommar. Skriv bara jag är med i kom i form klubben när ni mailar till modernmom, Och återigen den är gratis så att ingen missuppfattar det

Innan ni nu kör igång tillsammans med mig så är det jätteviktigt att ni har läst all information som står i boken Ang maten, träningen och motivationen.

image

Om ni har lust ta en förebild för er egen skull och lägg i byrån,  det är alltid roligt att ha och det är peppande att titta tillbaka på när man börjar se ett resultat!
Nu kör vi kram L

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00