På väg hem!

Hej just nu sitter jag i bilen på väg hem till Stockholm.

image

Det ska bli skönt att komma hem och bara ta det lugnt! Jag vet att Liam laddar för att ha ett stort Nerf krig med alla killarna i hans klass idag. Det är så skönt att dom äntligen kan vara mer ute än inne och leka. Det är ju det som är så härligt med våren och sommaren, att man kan vara ute från morgon till kväll och leka. Alla grannar börjar sakta men säker komma ut i sina trädgårdar och pula och helt plötsligt så väcks hela området som förut varit så tyst och dött till liv av ljudet från gräsklippare, barnskratt och hundar som skäller lite då och då. Och det bästa av allt är att man möts av leenden istället för sammanbitna miner från människor som går runt och fryser. I morgonen så drar kom i form klubben igång, och jag har skrivit ett inlägg på kom i form sidan till alla er som vill vara med. Det finns även info till er som ej fått boken ännu. Kram L

  1. Marie skriver:

    Sitter på trädäcket i Lödde (Löddeköpinge) och idag är det första vårdagen i Skåne!
    Hoppas du får en lika fantastisk dag.

    Kram Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..