Trött!

Det har varit en lång dag och jag är helt slut!

image

Jag har precis kommit tillbaka till hotellet och kastade mig i sängen för att bara andas ut. Det skulle jag inte ha gjort, nu behöver jag all kraft för att ta mig upp igen för att sminka av mig och borsta tänderna!

image

Anders har tuggat tuggummi hela dagen i juryrummet, och Anders tuggade tuggummin hamnade i en kopp under jurybordet, och kan ni tänka er koppen hade trillat och tack vare min härliga exmake så har min jacka fått ett tuggummi som sitter fastkletat på ärmen! Det är också något som jag måste fixa nu innan jag lägger mig!

image

Telefonen ringde precis och det var söta Liam, gud vad jag saknar killarna även om jag bara har varit borta i en natt! Men snart är jag hemma igen. Men tack vare att Liam ringde så tog jag mig i kragen och sminkade av mig och borstade tänderna! Tänk vad mycket smink kan göra he he! Kram L

 1. britt skriver:

  Men fasiken va snygg du är på fotot i sängen..avis hehe.

 2. Hej Laila! Helt ovidkommande fråga då ämnet här är ”Trött” =)
  Men jag vet inte vart jag ska vända mig och du om någon borde ju kunna ge svar!
  Min son ska söka till er i GBG nu på lör, han går i musikklass på gymnasiet och flera från klassen ska söka, men det har däremot börjat florera ett rykte att man ska även föranmäla låt som man ska sjunga. Detta kan väl inte stämma?? Det går ju inte då han ej fått nummerlapp el ngt, hur ska ni då veta att Johan från Jönköping ska sjunga tex Bruno Mars, men hur ska ni då veta vem han är?? När ej nr el ngt delats ut. Detta rykte måste väl vara fel??!! Har letat sida upp och sida ner på Idols hemsida och där står inget om detta, vi har skrivit ut lapparna som behövs och även gjort en föranmälan. Det är allt och nu hoppas vi att det räcker! Ville även passa på att säga att du rockar Laila! Du är vacker och ett kraftpaket!! Keep going girl!!

 3. TessM skriver:

  Tack för Malmö där det blev någon tår bakom kulissen! Idol berör! Ni är fantastiska! See ya neext in Götlaborg! Kram på daij från Tess:)

 4. Tur Liam ringde så du ej somna med allt det sminket,jag tycker du är snyggast utan smink för då är du du,Ha de bäst

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..