Lyckad inspelning

Igår var en lyckad dag, det blev en grymt bra fest och ett härligt möte med två kollegor i branschen som jag har fått lära känna lite närmre efter denna inspelningen. Niclas fick till en fantastisk förrätt med hjälp av en av våra gäster som jag kan berätta om lite senare i höst när programmet är i sändning.

image

Vi fick även oväntat besök på altanen…

image

Herr och fru and kom på besök och ville vara med, dom var helt orädda och var till och med på väg att gå in i vardagsrummet om jag inte hade stoppat det lilla kärleksparet.

image

Jag blev så glad att få besök så att jag var tvungen att hämta massa bröd, gissa om dom åt!!!
Men jag vet inte om dom gillade brödet särskilt mycket,  för dom tackade mig genom att bajsa på altanen innan dom flög vidare he he.

image

Toppen som kommer ifrån Ralph Lauren satt som en smäck! Och jag älskar att det är ett zebra mönster!
Nu är det dax att åka till jobbet! Kram L

 1. Lovisa skriver:

  Varför har då att Laila inte velat skriva om detta program och vilka gäster de skulle ha hemma om iden. Om jag har förstått det rätt så går det ut på att Laila/Nicklas ska bjuda varsin gäst som den andra inte vet förrän middagen blir serverad.
  Men alla här kanske inte läser Sofias blogg/Istagram heller. Men det är otroligt dåligt att man inte kan hålla sig till programmet har sänts på tv. Så jag tycker hon kan skämmas också. Men du Cia, det är väl inte snällt att föra vidare för de som inte vill veta heller. Men jag är inte långsint! 😉

  1. Cia skriver:

   Ja, då får jag be så mycket om ursäkt om det förstörde spänningen.. tänkte inte så långt när man kunde läsa lite här o var på nätet vilka som va hemma hos Bagge. Ska inte göra om det stooora tabben 😉

 2. Hej, vart kan man köpa din fina zebra top?
  Mvh Jeanette

 3. Linn skriver:

  Nästa gång får du Mata med solrosfrön eller liknande 🙂 brödet fungerat nämligen bara som ” utfyllnad” 🙂

  Ska bli kul att se showen när den sänds!

 4. Bella skriver:

  Vem har sagt att det är Sofia Wistam och Hasse Aro som är de hemliga gästerna? Ni har möjligtvis inte hört talas om att det behövs producenter och annat till ett program?

  1. Så tänkte jag också ända tills jag kikade på http://sofiawistam.se och där hade hon skrivit att hon och Hasse är gäster och det var även en bild på Panetoz så jag gissar att de också var med på ett hörn 😉

  1. Lisa skriver:

   Sofia Wistam skrev på sin blogg att hon och Hasse A var gästerna!

 5. Lajnda skriver:

  Hm, jag hade nog också velat bli lite överraskad när det är dags att titta på detta, men hur som helst så längtar jag ändå. Ska bli så trevligt att glutta på, inte minst för att jag tycker ert hus är så otroligt snyggt inrett.
  Ja, du och Niklas är såklart mycket intressanta, snygga och trevliga att titta på också, men just ert hus…. *dregglar*
  Själv bor vi i ett klassiskt 80-talshus och har tillbringat så där en hundramiljoner timmar åt att måla allt trä vitt och byta ut det lite här och där till andra material.

  Ha en trevlig vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..