Hos Pernilla!

Ikväll har vi våldgästat Pernilla, trevligt med sällskap och så jädra skönt att slippa diska och laga mat ha ha.

image

När Pernilla ringde och frågade om vi skulle äta tillsammans så jublade jag av glädje. – Ja, hurra låt oss äta hos dig så att vi slipper laga mat och ha en massa disk sa jag självklart med glimten i ögat om det nu är någon som saknar humor här inne!

image

Benjamin gjorde pasta till Kit och till oss andra blev det kyckling och entrecote som Niclas grillade.

image

Pernilla mitt i dukningen.

image

Efter maten blev det lite lek och skateboard och motorcykelsåkning.

image

Nu är jag hemma igen och förbereder mig för program nr två i soffan med mina nya kuddar som jag är super nöjd med.

image

Kram och godnatt! L

 1. Lena skriver:

  Ser med spänning fram mot tv programmet ni håller på och spelar in hemma, de kommer jag att kolla på och så är de ju idol också i höst som också måste ses ett väldigt bra program.

 2. Så Kit är en Pastaälskare som ja är 😉

 3. Ellali skriver:

  Saknar absolut inte glimten i ögat. Läser ofta in den fast den inte är uttrycklig 😉 . Hade också gärna våldgästat Nilla ngn dag 😉 ! Mysigt att ni fick en utestund också. Hur långt Men hur snyggt vardagsrum har ni??? Toksnyggt verkligen! Hur långt har ni mellan er, du och Pernilla. Har föressten fått in invit om att besöka en gammal vän som bor i Saltsjöbaden i sommar, är det fint där?
  Kram!!!

 4. Emma skriver:

  Hej Laila, jag tänkte skicka dig ett mail angående ett samarbete, men kan inte hitta någon adress, vore jättekul om du ville skicka ett mail till mig emmahellgren@live.com 🙂 Ha det bra!

 5. grill skriver:

  entrikå. Que???

  1. Den mest kreativa stavning jag sett på en sådan här köttbit. Har den randig trikå på sig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..