Nu är det snart sommarlov!

Gud vad skönt det är att sommaren är på gång. Liam kommer att åka till sin pappa i USA i juni och vara borta i en månad. Men detta året så kommer Liam att vara hemma på sin födelsedag och det har han inte varit på flera år eftersom han alltid firat sin födelsedag i USA. Men detta året blir det på Öland, tillsammans med alla mina syskon och sina kusiner.

image

Jag ser verkligen fram emot att få fira   Liam hemma det ska bli jätte mysigt.

image

Tidigare idag så filmade vi ett tag, här ser ni mig sitta på hustaket innan inspelning.

image

image

Till lunch så blev det lite thaimat.
Och efter det så åkte jag och handlade lite kläder inför nästa veckas inspelning. Köpte dessa coola leopard byxor!

image

image

image

Det blev några saker tillslut! Nu ska jag sova jag är helt slutkörd kram L

 1. Herre guuuuud vad ni ar lika!!!!!!Sa kul nar ens barn ar en uppidagen.Fin familj,fin blogg.

 2. Hoppas Liam får en jättefin födelsedag:-) Vad roligt att ni får vara tillsammans detta året…Kram!

 3. Mia skriver:

  Så vacker han är Liam!
  Roligt för dig att få ha honom hemma på hans födelsedag.

 4. Har sagt det förut och jag säger det igen ; Vilken vacker son du har Laila 🙂
  Glöm inte att svara på våra frågor någon dag när du har lite tid över.

 5. Selma skriver:

  Så sköönt att sommaren snart är här!! Och ser verkligen fram till hösten då idol och erat pogram kommer börja sändas, ska bli så roligt att se bästa dig på tv igen 🙂 Duu är såå fin Laila, stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..