Mina topp 3 favoriter!

Nu är det mycket tv inspelningar, jag har både fest hos Bagge Wahlgren och Idol på samma gång. Det blir ju rätt mycket smink och hår varje dag och i och med det så tänkte jag visa mina topp 3 favoriter som jag inte skulle vilja vara utan!

image

Favorit nr 1
Percy & Reed torr schampo
Torr schampo är ju bara ett måste när man har ett hektiskt schema. Så många gånger som jag inte hunnit tvätta håret innan en inspelning då är torr schampo en räddare i nöden.

image

Favorit nr 2
Lumene dual booster mascara
Finns två borstar i den här mascaran, en för att få mycket volym och tjocka ögonfransar och en för att få normala långa ögonfransar.

image

Favorit nr 3
Ysl voulpte
Älskar mitt läppstift från ysl det finns hur många läckra sommarfärger som helst att välja på! Sedan måste jag ju bara lägga till en bonus favorit från rock by sweden som kommer till butik i höst tillsammans med en massa andra nyheter.

image

Bonus favorit nr 4
Matta kulor med svarowskij döskalle!
Kram L

 1. Hej! Kul att få förslag här! Jätte tack för det! …..läppstiftet…..sitter det på en hel dag?

 2. Selma skriver:

  Produkterna verkar vara hur bra som helst! Älskar torrschampo, perfekt som du säger när man inte hinner tvätta håret, lätt en favorit hos mig också! 🙂 Sjukt snygga armband som kommer komma ut i höst! Älskar verkligen alla dina smycken! kram på dig fina laila <3

 3. Lajnda skriver:

  Man blir ju lite sugen att testa det där torrshampoot. Har aldrig hört talas om det förut?? Mitt överlevnadskit består av två saker:
  MariaNila’s Curl Gunk och Burt’s Bees Lip Balm

 4. var kan man köpa mascaran? 🙂

  1. Den finns bland annat hos Lindex:-) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..