Lite fix på altanen!

image

Idag tänkte jag sätta upp lite gardiner i pergolan, tanken är att en gardin ska hänga ner ifrån varje pelare.

image

image

Dels så kommer det att bli väldigt snyggt och sen väldigt praktiskt. Om det regnar ute ska man kunna dra för gardinerna och sitta som i ett litet rum inne i pergolan, vilket kommer att bli urmysigt.

image

Igårkväll kom Pernilla och Theo förbi en stund, Theo och Liam hoppade lite studsmatta medan jag och Pernilla snackade lite. Tänkte passa på att tala om för dig Pernilla att dina bilnycklar är här om du undrar hehe..
Nu ska jag börja med gardinerna hörs snart kram L

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Har ni köpt en ”färdig” pergola och byggt eller har ni haft någon snickare som har byggt den? Är på jakt efter en pergola men kan inte hitta en som är fin. Väldigt tacksam för svar.
  Kram

 2. marina skriver:

  Hej laila. Jag vill få hjälp med att skriva en kärlekslåt kan du hjälpa mig på något sätt ? Tacksam för svar.
  marre9877@hotmail.com
  Mvh marina

 3. J skriver:

  Jag gillar att sjunga. Hör man bäst själv om man är bra på att sjunga eller måste man ha någon utomstående som ”avgör” om man har talangen?

 4. Är det DÄR dom är??! 🙂
  Hur roligt är inte det att jag kommer förbi er för att lämna DINA bilnycklar som du har glömt hos mig – och sen glömmer jag mina egna kvar hos dig…! Suck. Vilka virrpannor vi är!! 🙂

  1. Ni är väl härliga iallafall hihi!!

 5. Mimmi skriver:

  Hej Laila!
  Jag undrar om myggmedlet från eco kid kan användas på en 1åring? Kan man ha den direkt på huden?
  Tänkte för att ”vanliga” myggmedel är det ju treårsgräns på i Sverige. Men eftersom eco kid är ekologisk så tänkte jag att det kanske är ok på en 1åring?

  1. Mimmi jag har använt ecokids myggmedel på sonen i flera säsonger och är supernöjd. Det är ingen åldersgräns på den men jag började med att smörja lite grand på handryggens ovansida bara för att se så det inte blev någon reaktion och det var inga problem. Sprayen funkar aldeles utmärkt att även spraya utanpå kläderna, jag har inte haft några problem med fläckar eller så. Hela familjen använder nu ecokids myggmedel och vi håller oss fria från mygg, knott och fästingar.
   MVH Inger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..